Неможлива місія: Протокол “Фантом”

Після бездарної третьої “Місії” четверта приємно радує – на рівні першої, можливо, навіть другої. Особливих несподіванок у сюжеті немає, оригінальних ходів теж, але знято все жваво, весело і дуже видовищно – це кіно найкраще підходить для перегляду в IMAX-кінозалі (як у львівській “Планеті кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”). Особливо це стосується сцен, де герой дереться на хмарочос (і вибуху Кремля, який в залі завжди зустрічають оплесками, звичайно ж) – вони багато чого втратять на звичайному кіноекрані, не кажучи вже про телевізійний.

mission_impossible4_1.jpg

Продовжити читання “Неможлива місія: Протокол “Фантом””

Шерлок Холмс: Гра тіней

Шерлок Холмс: Гра тіней (Sherlock Holmes: A Game of Shadows / Шерлок Холмс: Игра теней). Детектив / бойовик / комедія. США, 2011. Режисер [Гай Річі->guy-richie]. У ролях: [Роберт Дауні-мол.->robert-dawney-jr], [Джуд Лоу->jude-law], Нумі Рапас, Джаред Гарріс, Стівен Фрай, [Рейчел Макадамс->rachel-mcadams].

sherlock_holmes2-poster.jpg

З 22 грудня стрічку “Шерлок Холмс: Гра тіней” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Знаменитий детектив (Дауні-мол.) нарешті зустрічає гідного противника – професора Моріарті (Гарріс), який не поступається йому ні розумом, ні іншими здібностями… Продовжити читання “Шерлок Холмс: Гра тіней”

Межа ризику

Межа ризику (Margin Call / Предел риска). Драма. США, 2011. Режисер Дж. С. Чендор. У ролях: [Кевін Спейсі->kevin-spacey], [Пол Беттані->paul-bettany], [Джеремі Айронс->jeremy-irons], Закарі Квінто, Мері Макдоннелл, [Демі Мур->demi-moore], [Стенлі Туччі->stanley-tucci].

margin_call1.jpg

З 15 грудня стрічку “Межа ризику” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Один з американських банків опиняється на межі банкрутства. Дані про це потрапляють до молодого співробітника (Квінто), і аналіз, проведений його старшими колегами, все підтверджує. Керівництво банку відчайдушно шукає вихід із ситуації… Продовжити читання “Межа ризику”

Ронал-варвар

Хоча це й анімація, картину важко назвати видовищем для сімейного перегляду – вона швидше розрахована на молодь, яка звикла до стрічок братів Фареллі, “Американських пирогів” та їх похідних. Тому брати на перегляд малих дітей не варто – стрічка їх не налякає і навряд чи зіпсує, просто жарти тут точно не для них.

ronal-barbaren1.jpg

Продовжити читання “Ронал-варвар”

Шпигун, вийди геть!

Шпигун, вийди геть! (Tinker Tailor Soldier Spy / Шпион, выйди вон!). Шпигунський трилер. Великобританія, 2011. Режисер Томас Альфредсон. У ролях: [Гарі Олдмен->gary-oldman], [Колін Фірт->colin-firth], [Том Харді->tom-hardy], [Марк Стронг->mark-strong], Джон Херт, Тобі Джонс, Кеті Берк, Костянтин Хабенський.

tinker_tailor_soldier_spy_poster.jpg

З 15 грудня стрічку “Шпигун, вийди геть!” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Дія відбувається під час “холодної війни”, у 70-х роках минулого століття. Головний герой – агент Джордж Смайлі, який намагається викрити радянського шпигуна, який засів у верхівці МІ-6. Продовжити читання “Шпигун, вийди геть!”