Харлей Девідсон і ковбой Мальборо

Харлей Девідсон і ковбой Мальборо (Harley Davidson and the Malboro Man / Харлей Дэвидсон и ковбой Мальборо). США, 1991. Режисер Саймон Вінсер. У ролях: [Міккі Рурк->mickey-rourke], [Дон Джонсон->don-johnson], Челсі Філд, Денієл Болдуїн, Джанкарло Еспозіто.

2+2, п’ятниця 18 лютого, 19.00

Байкер, який назвав себе маркою улюбленого мотоциклу (Рурк), і колишній ковбой з родео (Джонсон) вирішують пограбувати банк, щоб добути гроші і допомогти власнику улюбленого бару. Але в інкасаторській машині вони знаходять дещо, що належить мафії… Нічого особливого, але типовий для початку 90-х бойовичок, з акторами, яких тоді ще можна було назвати зірками.

Алекс Петтіфер

Алекс Петтіфер (Alex Pettyfer / Алекс Петтифер) народився 10 квітня 1990 р. у містечку Стівнейдж неподалік від Лондона. Його батько – актор, танцюрист, режисер і хореограф Річард Петтіфер, мати – колишня фотомодель, а нині телеведуча Лі Айрленд. Алекс вчився у приватній школі-інтернаті Shiplake College у лондонському передмісті і брав активну участь у роботі шкільного театру, зокрема грав у виставі “Віллі Вонка”. У 2005 р. він знявся у телефільмі “Шкільні дні Тома Брауна”, який побачив письменник Ентоні Горовіц, автор роману “Громобій” про пригоди підлітка Алекса Райдера. Він не дуже чітко уявляв собі зовнішність свого юного героя, поки не побачив Петтіфера. Горовіц навіть підізвав до телевізора синів, і разом вони вирішили, що саме таким має бути Райдер.

pettyfer1.jpg

Продовжити читання “Алекс Петтіфер”

Шер

Шерилін Саркісян Лап’єр Боно Олмен, більш відома як Шер (Cher / Шер), народилась 20 травня 1946 р. в Ель-Сентро (штат Каліфорнія). Її мати Джорджия Холт була актрисою, а батько, виходець з Вірменії Джон Саркісян, працював далекобійником. Батьки були розлучені, коли Шерилін народилася, і батька вона вперше побачила в 11 років. З дитинства Шер мріяла стати відомою актрисою і вже тоді відпрацьовувала свій підпис для автографів. У 16 років вона поїхала до Лос-Анджелесу, де зустріла в кафе Сонні Боно, асистента музичного продюсера Філа Спектора. Сонні запропонував Шер жити у нього, за що вона повинна була прибирати дім і готувати їжу. Невдовзі їх стосунки стали близькими, і вони одружилися.

cher1.jpg

Продовжити читання “Шер”