Зелений Шершень

Трохи дивне кіно. На нормальний комедійний бойовик не схоже, на щось більше – не схоже тим паче. Під час перегляду весь час виникає питання: “Кому це потрібно?” Судячи з того, що фільм ще навіть не доповз до позначки 100 млн. доларів в американському прокаті, виникає не випадково.

green_hornet1.jpg

Продовжити читання “Зелений Шершень”

Емі Адамс

Емі Адамс (Amy Adams / Эми Адамс) народилась 20 серпня 1974 р. Її батьки, Катрін і Річард Адамси, – військові, які оселилися в Італії. Крім Емі, в сім’ї було ще шестеро дітей. Майбутня акторка виросла в Колорадо, де відвідувала школу Douglas Country High School. Батьки розлучилися, коли дівчинці було 11 років. Адамс багато грала на сцені: саме в театрі Міннесоти її помітив кінопродюсер. Невдовзі після цього відбувся справжній дебют Емі в кіно – у стрічці “Вбивчі красуні” у ролі Леслі Міллер.

adams1.jpg

Продовжити читання “Емі Адамс”

Справжня відвага

Справжня відвага (True Grit / Железная хватка). Вестерн. США, 2010. Режисери Джоел і Етан Коени. У ролях: [Джефф Бріджес->jeff-bridges], Хейлі Стайнфелд, [Метт Деймон->matt-damon], [Джош Бролін->josh-brolin], [Баррі Пеппер->barry-pepper].

true-grit-poster.jpg

Дія відбувається у 1880 р. у штаті Арканзас. Після того, як батька 14-річної Метті Росс вбиває бандит, дівчинка наймає Рустера Когберна, старіючого одноокого п’яничку, який завжди примудряється вистрілити першим і ніколи не промахується… Продовжити читання “Справжня відвага”