Диктатор

Диктатор (The Dictator / Диктатор). Комедія. США, 2012. Режисер Ларрі Чарлз. У ролях: [Саша Барон Коен->sasha-baron-cohen], [Анна Феріс->anna-faris], [Бен Кінгслі->ben-kingsley], [Меган Фокс->megan-fox].

dictator_poster.jpg

З 17 травня стрічку “Диктатор” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Героїчний диктатор (Барон Коен), ризикуючи власним життям, робить усе можливе, щоб демократія ніколи не з’явилась у країні, яку він гнобить з такою щирою любов’ю…

На початку 2010 р. Барон Коен почав пропонувати великим студіям свій новий проект, в якому планував зіграти дві ролі – простого пастуха та скинутого диктатора, який опиняється у США. Переможцем у торгах стала компанія “Парамаунт”, яка запропонувала коміку 20 млн. доларів, 20% від прибутків і повний контроль над проектом. Якщо раніше Саша заявляв, що працює без сценарію, імпровізуючи перед камерою, то цього разу він відточував кожну репліку разом з трьома сценаристами. Подейкували, що стрічка базується на мотивах роману Саддама Хусейна “Забіба і король”. Бюджет склав 65 млн. доларів. Коли у квітні 2011 р. почався підбір акторів, стало відомо, що деякі сцени все ж таки зніматимуть імпровізаційно. На головну жіночу роль претендували дві комедіантки – Анна Феріс та Крістен Віг; перемогла перша. Зйомки проходили у Нью-Йорку, Іспанії і Марокко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *