Білосніжка і мисливець

Білосніжка і мисливець (Snow White and the Huntsman / Белоснежка и охотник). Фентезі / пригоди. США, 2012. Режисер Руперт Сандерс. У ролях: [Крістен Стюарт->kristen-stewart], [Шарліз Терон->charlize-theron], [Кріс Хемсворт->chris-hamsworth], Сем Клафлін, Лілі Коул, Іан Макшейн, Боб Хоскінс, Тобі Джонс.

snow_white_and_the_huntsman_poster.jpg

З 31 травня стрічку “Білосніжка і мисливець” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Зла королева Равенна (Терон) наймає мисливця Еріка (Хемсворт), щоб той знайшов і вбив її падчерку Білосніжку (Стюарт), але той залишає дівчині життя і вчить її виживати у дикій природі…

Це перша частина запланованої трилогії.

Якби Стюарт відмовилась від ролі Білосніжки, вона могла дістатися [Дакоті Фаннінг->dakota-fanning], Сірші Ронан, Райлі Кіо, Фелісіті Джонс, Беллі Хіткок або Алісії Вікандер. Актриса каже, що в проекті її привабили екшн-сцени; під час зйомок вона отримала кілька травм.

На роль Равенни претендували [Анжеліна Джолі->angelina-jolie] та [Вайнона Райдер->winona-rider]. Терон погодилась на цю роль, коли стало відомо про переніс зйомок четвертого “Шаленого Макса”, і заради цієї ролі відмовилась зніматись у стрічці [Клінта Іствуда->clint-eastwood] “Дж. Едгар”. Мисливця міг зіграти Том Харді, який віддав перевагу ролі Бейна у новому фільмі про Бетмена Крістофера Нолана. Роль також пропонували [Джонні Деппу->johnny-depp], [Вігго Мортенсену->viggo-mortensen] та [Х’ю Джекмену->hu-jackman].

Семеро гномів носять імена римських імператорів. Зовнішній вигляд акторів, які зіграли їх, змінювали за допомогою комп’ютерних технологій захоплення руху. Зйомки, які почались у серпні 2011 р., проходили у США та Великобританії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *