Джон Картер

Джон Картер (John Carter / Джон Картер). Фантастика / бойовик. США, 2012. Режисер Ендрю Стентон. У ролях: Тейлор Кітч, Лінн Коллінз, [Віллем Дефоу->willem-dafoe], [Томас Гейден Черч->thomas-hayden-chiorch], Полі Вокер, Саманта Мортон, [Марк Стронг->mark-strong], Кіаран Хайндс, Доменік Вест, Деріл Сабара.

john_carter_poster.jpg

З 8 березня стрічку “Джон Картер” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Ветеран Громадянської війни у США Джон Картер проти своєї волі опиняється на Марсі, де потрапляє у полон до войовничих чотириметрових туземців. Йому доводиться не лише рятуватись самому, а й рятувати принцесу Дею Торіс з Геліума. Продовжити читання “Джон Картер”

Отже, війна

Що може вийти, якщо дівчина одна, а Бондів (тобто жвавих молодих суперагентів, завжди готових врятувати світ і допомогти другу в біді) – двоє? Може вийти шпигунсько-романтична комедія “Отже, війна” з трьома зірками, кількома екшн-епізодами і великою кількістю жартів різної якості.

this-meams-war1.jpg

Продовжити читання “Отже, війна”

Залізна леді

Залізна леді (The Iron Lady / Железная леди). Драма. Великобританія, 2011. Режисер Філіда Ллойд. У ролях: [Меріл Стріп->meryl-streep], [Джим Броадбент->jim-broadbent], Александра Роуч, Гаррі Ллойд, Олівія Колмен, Ентоні Хед, Ніколас Фаррелл, Річард Грант, Майкл Пеннінгтон, Джон Сешнс.

iron-lady-poster.jpg

З 1 березня стрічку “Залізна леді” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

У фільмі показані перші кроки Маргарет Тетчер у політиці, її сходження кар’єрними сходами, зміна голосу та іміджу за допомогою логопедів і стилістів, дружба з політиком Ейрі Нівом, перебування на посаді прем’єр-міністра. Продовжити читання “Залізна леді”

TV1000 створює новий Facebook-додаток для любителів кіно

Більше не потрібно купувати телепрограми, щоб дізнатися, що подивитися ввечері, або ритися в інтернеті, щоб знайти інформацію про новинки кіно і улюблених світових шедеврах. Тепер все це можна зробити, не виходячи зі своєї сторінки на Facebook, завдяки додатку http://www.facebook.com/TV1000.Kino.

Додаток дуже функціональний. Завдяки йому користувачі зможуть перевіряти телепрограму на найближчі тижні, дивитися трейлери фільмів і замовляти безкоштовні sms-нагадування про час початку тих стрічок, які їм цікаві. Крім того в програмі міститься і постійно оновлюється унікальна інформація про світ кіно — інфографіка, кращі цитати, а також цікаві та маловідомі факти про нові фільми і визнаних шедеврах.

Усім цим контентом можна зручно і красиво поділитися зі своїми Facebook-друзями.
Відеопрезентацію про використання програми можна подивитися за адресою https://vimeo.com/36546623.

Також додаток радує регулярно оновлюваної інфографікою до кращих фільмів в ефірі TV1000, приклад якої ви бачите.