Ми купили зоопарк

Стрічка, яку цілком можна рекомендувати для сімейного перегляду, незважаючи на деякі не зовсім дитячі теми, – найменші їх не відчують, бо будуть милуватися тваринками, а до старших фільм говорить зрозумілою для них мовою, без зайвих складностей.

we-bought-zoo1.jpg

Продовжити читання “Ми купили зоопарк”

Дуже небезпечна штучка

Дуже небезпечна штучка (One for the Money / Очень опасная штучка). Кримінальна комедія. США, 2012. Режисер Джулі Енн Робінсон. У ролях: [Кетрін Хайгл->catherine-heigl], Джейсон О’Мара, Денієл Санжата, Деббі Рейнольдс, Шеррі Шеперд, Джон Легуїзамо, Гевін Кіт Умех, Дебра Монк, Нат Муні, Фішер Стівенс.

one_for_the_money_poster.jpg

З 8 березня стрічку “Дуже небезпечна штучка” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Стефані Плам, продавщиця нижньої білизни, знаходить нову роботу – пошук людей, за затримку яких призначено винагороду. Оскільки вона не вміє ні битися, ні стріляти, головною зброєю Стефані стають жіноча інтуїція та модні туфлі на високих каблуках. Продовжити читання “Дуже небезпечна штучка”

Лоракс

Лоракс (The Lorax / Лоракс). Анімація / казка / комедія. США, 2012. Режисер Кріс Рено. Ролі озвучують: [Денні Де Віто->danny-de-vito], Зак Ефрон, Тейлор Свіфт, Ед Хелмс, Роб Ріггл, Бетті Вайт, Дженні Слейт, Стівен Тоболовскі, Насім Педрад.

lorax_poster.jpg

З 15 березня стрічку “Лоракс” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

12-річний хлопчик намагається знайти справжню Трюфельну пальму, яка може допомогти йому завоювати любов дівчинки його мрії. Для цього йому необхідно зустрітися з Лораксом, істотою зі складним характером, яка бореться за те, щоб захистити свій світ. Продовжити читання “Лоракс”

Залізна леді

Записувати цю стрічку у “чисті” байопіки не зовсім правильно: з неї дійсно можна дізнатися основні факти біографії Маргарет Тетчер, але вони займають приблизно половину екранного часу. Друга половина більш “загальнолюдська” – розповідь про старість.

iron-lady1.jpg

Продовжити читання “Залізна леді”

Клятва

На перший погляд це мелодрама про втрачене раптом кохання, яке двоє молодих людей намагаються віднайти. На другий – стрічка, що пропонує подумати на тему, що саме визначає людину як особистість. Що формує реальність, в якій існує конкретний індивід – випадок чи доля?

vow_1.jpg

Продовжити читання “Клятва”