Лоракс

Здається, це найкраща екранізація казок Доктора Зюйса (чи Сьюза), в тому числі краща за хітового “Грінча”. Хіба що радянський “Кіт у ковпаку” може з нею змагатися, але короткометражка – це зовсім інший жанр. “Лоракс” – досить рідкісний для сучасного Голлівуду приклад поєднання актуальної теми, переконливого розвитку характерів, сатири на сучасне суспільство і якісної 3D-анімації.

lorax1.jpg

Продовжити читання “Лоракс”

Білосніжка: Помста гномів

Білосніжка: Помста гномів (Mirror Mirror / Белоснежка: Месть гномов). Казка / драма. США, 2012. Режисер Тарсем Сінх. У ролях: [Джулія Робертс->julia-roberts], [Лілі Коллінз->lilly-collins], [Армі Хаммер->army-hummer], Натан Лейн, Джордан Прентіс, Марк Повінелі.

mirror_mirror_poster.jpg

З 15 березня стрічку “Білосніжка: Помста гномів” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Зла Королева, яка мріє вийти заміж за вродливого й багатого принца, за допомогою хитрощів проганяє з палацу Білосніжку і бере владу у свої руки. Але на неї чекає помста від дівчини і банди гномів-розбійників. Продовжити читання “Білосніжка: Помста гномів”

Джон Картер

Перший з великих фантастичних блокбастерів цього року найбільше нагадує стару, колись улюблену іграшку, яку почистили, пофарбували заново і загорнули у красиву обгортку. Адже це ніщо інше, як спроба реанімації недорогої та наївної фантастики класу “Б” 50-х в оточенні сучасних спецефектів і в IMAX-3D (у цьому форматі картину демонструють у львівській “Планеті кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”).

john_carter1.jpg

Продовжити читання “Джон Картер”

Голодні ігри

Голодні ігри (The Hunger Games / Голодные игры). Фантастичний трилер. США, 2012. Режисер Гері Росс. У ролях: [Дженніфер Лоренс->jennifer-lawrence], Лаям Хемсворт, [Джош Хатчерсон->josh-hutcherson], Вуді Харрелсон, Стенлі Туччі, Ленні Кравіц.

hunger_games_poster.jpg

З 22 березня стрічку “Голодні ігри” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Дія відбувається у майбутньому. Деспотична держава щороку влаштовує показові ігри на виживання, за якими в прямому ефірі стежить вся країна. Опинившись на арені смерті, юна Кітніс повинна перемогти усіх своїх конкурентів, в тому числі тих, хто їй небайдужі. Продовжити читання “Голодні ігри”