Вишибала

Вишибала (Goon / Вышибала). Комедія. США, 2012. Режисер Майкл Даус. У ролях: [Шон Вільям Скотт->seann-william-scott], Джей Барушел, [Лів Шрайбер->liev-schreiber], Елісон Піл.

goon-poster.jpg

З 29 березня стрічку “Вишибала” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Даг Глатт працював викидайлом у барі. Якось у бійці він так сильно вдарив хокеїста, що той втратив свідомість, незважаючи на спортивні обладунки. Невдовзі після цього до Дага звернувся тренер місцевої хокейної команди і запропонував стати хокеїстом… Продовжити читання “Вишибала”

Шпигун

Відразу слід зазначити, що враження від перегляду цієї стрічки залежать від того, чи зможе глядач швидко і влучно визначити жанр. Якщо він вважатиме, що переглядає шпигунський трилер, навіть історичний шпигунський трилер, його реакції швидко зведуться до “Куди ж це я потрапив?” Якщо ж він зрозуміє, що переглядає кінокомікс, який дуже вільно, у стилі Голлівуду, поводиться з історією, фактами і особистостями, і розслабиться, то може отримати від фільму задоволення.

spion1.jpg

Продовжити читання “Шпигун”

Американський пиріг: Усі в зборі

Американський пиріг: Усі в зборі (American Reunion / Американский пирог: Все в сборе). Комедія. США, 2012. Режисери Джон Хурвіц та Хейден Шлосберг. У ролях: [Джейсон Біггс->jason-biggs], [Шон Вільям Скотт->sean-william-scott], Елісон Хенніган, Томас Ієн Ніколас, [Тара Рейд->tara-reid], [Кріс Клайн->chris-clain], [Міна Суварі->mina-suvari], Едді Кей Томас, Дженніфер Кулідж.

american_reunion_poster.jpg

З 5 квітня стрічку “Американський пиріг: Усі в зборі” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

На зустріч випускників приїздять усі персонажі попередніх серій. За уїк-енд, який вони проводять разом, герої усвідомлюють, що в їх житті змінилося, а що залишилося тим самим. Зустріч призводить до численних розваг, приколів та непорозумінь. Продовжити читання “Американський пиріг: Усі в зборі”

Голодні ігри

Як і завжди у подібних випадках, коли йдеться про екранізацію, автор даної рецензії не збирається порівнювати адаптацію з першоджерелом, навіть настільки популярним. Мова піде про те, наскільки “Голодні ігри” впоралися із завданням бути самостійним художнім фільмом.

hunger_games1.jpg

Продовжити читання “Голодні ігри”