Любий друг

Любий друг (Bel Ami / Милый друг). Драма. Великобританія-Франція-Італія, 2012. Режисери Деклан Доннеллан, Нік Ормрод. У ролях: [Роберт Паттінсон->robert-pattinson], [Ума Турман->uma-thurman], [Крістін Скотт Томас->christin-scott-thomas], [Крістіна Річчі->christin-ricchie], Холідей Грейнджер, Колм Міні.

bel_ami_poster.jpg

З 10 травня стрічку “Любий друг” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Закінчивши армійську кар’єру, Жорж Дюруа приїздить у Париж і не може знайти там перспективи для кар’єрного росту. Але головний козир Дюруа – неймовірна здатність закохати у себе будь-яку жінку, і саме цим він користується… Продовжити читання “Любий друг”

Похмурі тіні

Похмурі тіні (Dark Shadows / Мрачные тени). Містична трагікомедія. США, 2012. Режисер [Тім Бертон->tim-burton]. У ролях: [Джонні Депп->johnny-depp], [Єва Грін->eva-green], [Мішель Пфайффер->michelle-pfeiffer], [Джекі Ерл Хейлі->jackie-earl-haley], [Хлоя Морец->chloe-moriz], Джонні Лі Міллер, [Хелена Бонем Картер->helena-bonham-carter], [Крістофер Лі->christopher-lee].

dark_shadows_poster.jpg

З 10 травня стрічку “Похмурі тіні” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

У XVIII столітті Барнабас Коллінз розбиває серце відьми Анжеліки, яка перетворює його на вампіра і ховає живцем. У 1972 р. його випадково звільняють зі склепу. Барнабас знаходить нащадків своєї сім’ї і вчиться жити у новому для себе світі. Продовжити читання “Похмурі тіні”

Пірати! Банда невдах

Британська анімаційна студія, яка подарувала світу Воллеса, Громіта та “Втечу з курника”, цього разу взялася за піратські пригоди у 3D. Стрічка не те щоб дуже оригінальна, але в значній мірі смішна і динамічна, з яскравими персонажами і дивовижними пригодами.

pirates_band_of_misfits1.jpg

Продовжити читання “Пірати! Банда невдах”

Месники

Ось, нарешті, і справжній старт літнього сезону 2012 р. – і, можливо, він же буде і лідером сезону або ж одним з лідерів. [“Джон Картер”->john-carter], [“Гнів титанів”->wrath-of-the-titans], [“Морський бій”->battleship] – усі вони тьмяніють на тлі такого бюджетного і спецефектного розмаху. Це один з випадків, коли ті, хто віддають перевагу скачуванню екранок, побачать зовсім інший фільм, ніж ті, хто піде у кінотеатри, особливо в зали IMAX-3D (як у львівській “Планеті кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”).

avengers1.jpg

Продовжити читання “Месники”

Заклинателька акул

І знову акули у якості засобу нагнати на глядачів жах. Але цього разу їсти вони будуть не гарненьких школярок і спортивних молодих людей, а тих, хто присвятив своє життя їх вивченню і навіть збереженню їх як виду. Несправедливо, проте закономірно.

dark_tide1.jpg

Продовжити читання “Заклинателька акул”