Нумі Рапас

Нумі Рапас (Noomi Rapace / Нуми Рапас), справжнє ім’я якої Нумі Норен, народилася 28 грудня 1979 р. у Худіксвалі (Хельсінгланд, Швеція). Її мати – шведська актриса Ніна Норен, батько – іспанський співак, виконавець фламенко Рохеліо Дуран. В кіно майбутня зірка дебютувала дуже рано – у сім років, коли знялась в епізодичній ролі без слів у фільмі “Тінь ворона” Храфна Гуннлаугссона. Після цього вона вирішила стати актрисою, а у 15 років пішла з дому і вступила до театральної школи у Стокгольмі.

noomi-rapac1.jpg

Продовжити читання “Нумі Рапас”

Старий Новий рік

Старий Новий рік (New Year’s Eve / Старый Новый год). Романтична комедія. США, 2011. Режисер Гаррі Маршалл. У ролях: [Роберт Де Ніро->robert-de-niro], [Мішель Пфайффер->michelle-pfeiffer], [Гелі Беррі->hally-berry], [Джессіка Біл->jessica-biel], Кетрін Хігл, Сара Джессіка Паркер, [Гіларі Свонк->hillary-swank], Тіль Швайгер, Гектор Елізондо, Джон Бон Джові.

new_years_eve_poster.jpg

З 12 січня стрічку “Старий Новий рік” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Центральним стрижнем картини є зворотний відлік до початку 2012 р. Це розповідь про кохання, надію, прощення та другі шанси, яка ведеться від імені кількох сімейних пар та самотніх людей у найбільш блискучу ніч року. Продовжити читання “Старий Новий рік”

Шерлок Холмс: Гра тіней

Друга частина пригод великого детектива від [Гая Річі->guy-richie], як це часто трапляється з сіквелами, намагається бути вдвічі розважальнішою за попередню: вдвічі більше стрілянини, вибухів і бійок, вдвічі небезпечніші ситуації, вдвічі сильніший супротивник. Лише Холмс [Дауні->rober-downew-jr] залишається майже таким самим, тому якщо для задоволення від фільму вам достатньо його, то ви отримаєте те, що хочете.

sherlock_holmes2_1.jpg

Продовжити читання “Шерлок Холмс: Гра тіней”