Бруклін Деккер

Бруклін Деккер (Brooklyn Decker / Бруклин Деккер) народилась 12 квітня 1987 р. у Кеттерінгу (штат Огайо). Свою модельну кар’єру вона почала з посади “обличчя” компанії Mauri Simone, популярного виробника костюмів та суконь для випускних балів. У 2003 р. Бруклін отримала премію “Модель року” на конвенції “Об’єднаний збір моделей і талантів”. Вона встигла з’явитися у таких великих журналах, як Teen Vogue, Cosmopolitan, FHM, Glamour.

brooklyn-decker1.jpg

Продовжити читання “Бруклін Деккер”

Рок на віки

Рок на віки (Rock of Ages / Рок на века). Мюзикл / драма. США, 2012. Режисер Адам Шенкман. У ролях: [Джуліанна Хаф->julianne-hough], Дієго Бонета, [Том Круз->tom-cruise], [Кетрін Зета-Джонс->catherine-zeta-jones], [Алек Болдуїн->alec-boldwin], [Малін Акерман->malin-akerman], [Рассел Бренд->russel-brand], [Пол Гіаматі->paul-giamatti].

rock_of_ages_poster.jpg

З 14 червня стрічку “Рок на віки” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Шеррі Крістіан (Хаф), яка мріє стати актрисою, приїздить у Лос-Анджелес і влаштовується працювати офіціанткою у клубі на бульварі Сансет. Там вона знайомиться з Дрю (Бонета), який хоче стати рок-зіркою. Їх об’єднує любов до музики, і вони закохуються. Продовжити читання “Рок на віки”

Напролом

Якщо не знати заздалегідь, що це, в принципі, кіно європейське, то і не здогадаєшся. У плані спецефектів розмах майже голлівудський, у плані сценарію – рідні кліше “фабрики мрій” ще 80-х. Результат – “чистий” фантастичний бойовик, схожий на ті, які знімали років 20-30 тому.

lockout_1.jpg

Продовжити читання “Напролом”

Прометей

Нова робота класика жанрового кіно [Рідлі Скотта->ridley-scott] викликає суперечливі відчуття. З технічного боку все зроблено на дуже високому рівні. І тим не менш мало хто після перегляду скаже, що ця картина гідна стояти поруч з [“Чужим”->alien], [“Блейд-раннером”->blade-runner], [“Гладіатором”->gladiator].

prometheus1.jpg

Продовжити читання “Прометей”