Літо. Однокласники. Кохання

Літо. Однокласники. Кохання (LOL / Лето. Одноклассники. Любовь). Романтична комедія. США, 2012. Режисер Ліза Азуелос. У ролях: Майлі Сайрус, [Демі Мур->demy-moore], [Ешлі Грін->ashley-greene], [Томас Джейн->thomas-jane], Остін Ніколс, Джей Ернандес, Джина Гершон.

LOL_poster.jpg

З 21 червня стрічку “Літо. Однокласники. Кохання” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Лола (Сайрус) живе у передмісті Чикаго і, як і усі однолітки, мріє про справжнє кохання. Поїздка до Парижу є шансом для неї та її однокласників як слід відірватися, але вона опиняється під загрозою: мати Лоли (Мур) не задоволена результатами іспитів дочки. Продовжити читання “Літо. Однокласники. Кохання”

Відважна

Відважна (Brave / Храбрая сердцем). Анімація / пригоди. США, 2012. Режисери Марк Ендрюс і Бренда Чепмен. Ролі озвучують: Келлі Макдональд, [Емма Томпсон->emma-thompson], Біллі Конноллі, Джулі Волтерс, Кевін Маккідд, Крейг Фергюсон, Роббі Колтрейн.

brave_poster.jpg

З 21 червня стрічку “Відважна” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Принцеса Меріда, дочка короля Шотландії, хоче сама обирати свій шлях у житті і одного дня відмовляється підкорюватися стародавнім традиціям королівства, кидаючи виклик могутнім кланам. Необережні вчинки дівчини загрожують принести у королівство хаос, і вона вирушає за порадою до ексцентричної чаклунки. Продовжити читання “Відважна”

Білосніжка і мисливець

Друга “Білосніжка” цього року робить спробу відійти від чистої казки і перебратися на територію епічного фентезі, будуючи власний всесвіт з розрахунком на не одне продовження. Як і [“Помста гномів”->mirror-mirror], це не найкраща версія усім відомого сюжету, але оригінальна трактовка, що заслуговує на увагу.

snow_white_and_the_huntsman_1.jpg

Продовжити читання “Білосніжка і мисливець”