Літо. Однокласники. Кохання

Молодіжна романтична комедія – жанр, до якого не слід ставити високі вимоги. Однак французький оригінал даної картини, знятий тим самим режисером, був достатньо вдалим, чому й було зроблено спробу вдруге увійти в ту саму воду. Усі знають, як майже завжди закінчуються подібні спроби.

lol_1.jpg

Продовжити читання “Літо. Однокласники. Кохання”

Президент Лінкольн – мисливець на вампірів

До того, що голлівудці, скажімо так, вільно поводяться з літературними творами, в тому числі класичними, ми звикли. Що вони роблять, що хочуть, з персонажами світової історії, теж звикли. Але перетворювати одного з найвідоміших (причому своїх) президентів на героя казочки про упирів – такого ще не бувало. Хоча це логічний наступний крок.

lincoln1.jpg

Продовжити читання “Президент Лінкольн – мисливець на вампірів”

Льодовиковий період: Континентальний дрейф

Льодовиковий період: Континентальний дрейф (Ice Age: Continental Drift / Ледниковый период: Континентальный дрейф). Анімація / комедія. США, 2012. Режисери Стів Мартіно, Майк Турмейкер. Ролі озвучують: Рей Романо, [Джон Легуїзамо->john-leguizamo], [Деніс Лірі->denis-leary], [Дженніфер Лопес->jennifer-lopez], Квін Латіфа.

ice_age_4_poster.jpg

З 12 липня стрічку “Льодовиковий період: Континентальний дрейф” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Мамонт Менні, лінивець Сід та шаблезубий тигр Дієго опиняються на айсбергу після того, як континент починає руйнуватись. Намагаючись знайти сім’ю Менні, друзі зустрічають піратів і вчаться виживати у новому для себе світі… Продовжити читання “Льодовиковий період: Континентальний дрейф”