Космополіс

Космополіс (Cosmopolis / Космополис). Трилер. Франція-Канада-Португалія-Італія, 2012. Режисер [Дейвід Кроненберг->david-kronenberg]. У ролях: [Роберт Паттінсон->robert-pattinson], [Жульєтт Бінош->juliett-binosh], [Пол Гіаматі->paul-giamati], Джей Барушель, Кевін Дюран, [Саманта Мортон->samanta-morton], Матьє Амальрік.

cosmopolis_poster.jpg

З 9 серпня стрічку “Космополіс” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Нью-Йорк майбутнього. 28-річний мультимільйонер Ерік Пеккер під час однієї подорожі втрачає усю свою імперію. Однак те, що відбувається на вулицях міста, змушує Еріка забути про його власну фінансову кризу і руйнує його колишні переконання… Продовжити читання “Космополіс”

Третій зайвий

Відразу слід попередити: не треба брати на цей фільм малих дітей, побачивши на афіші милого ведмедика. Кількість ненормативної лексики і жартів нижче поясу не фантастична, але достатньо висока, навіть при тому, що наші дубляжисти намагались зробити ці жарти якомога більш кумедними, підбираючи вітчизняні колоритні аналоги. Кіно дуже смішне і достатньо розумне – просто воно для дорослих.

ted_1.jpg

Продовжити читання “Третій зайвий”

Попелюшка: Повний вперед!

Попелюшка: Повний вперед! (Cendrillon au Far West / Золушка: Полный вперед!). Анімація / комедія / пригоди. Франція, 2012. Режисер Паскаль Ерольд. Ролі озвучують: Александра Ламі, Іоланда Моро, Ізабель Нанті, Антуан де Кон, Мішель Бужена.

cendrillon_poster.jpg

З 9 серпня стрічку “Попелюшка: Повний вперед!” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

На Дикий Захід разом зі своєю тіткою приїздить російський принц у пошуках справжнього кохання. І знаходить – в особі бідної дівчини, яка не носить красивих суконь, але вміє добре битися… Продовжити читання “Попелюшка: Повний вперед!”

Нестримні-2

Нестримні-2 (The Expendables 2 / Неудержимые-2). Бойовик. США, 2012. Режисер Саймон Вест. У ролях: [Сильвестр Сталлоне->sylvester-stallone], [Джейсон Стетем->jason-statham], [Джет Лі->jet-li], [Дольф Лундгрен->dolph-lundgren], Арнольд Шварценеггер, [Брюс Вілліс->bruce-willis], Чак Норріс, Жан-Клод Ван Дамм, Лаям Хемсворт, Юй Нань, Скотт Едкінс.

expendables_2_poster.jpg

З 16 серпня стрічку “Нестримні-2” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Загін Барні Роса поповнюється двома новачками – снайпером Біллі Тіммонсом на прізвисько Малюк і китаянкою Меггі. Протистоїть героям ворожий загін на чолі з Жаном Віленом (Ван Дамм), який жорстоко вбив одного з членів команди Роса. Продовжити читання “Нестримні-2”