Попелюшка: Повний вперед!

Сам по собі задум стрічки дуже непоганий: взяти казку про Попелюшку і перенести її на Дикий Захід, перетворивши головну героїню з бідної безпомічної служниці на теж бідну, але зовсім не безпомічну ковбойку. Реалізація ж задуму не можна сказати, що неякісна, однак програє у порівнянні з сучасними американськими зразками.

cendrilion1.jpg

Продовжити читання “Попелюшка: Повний вперед!”

Згадати все

У Голлівуді є два режисери, які займаються переважно тим, що просувають своїх дружин у героїні бойовиків. Пол Андерсон робить це з [Мілою Йовович->milla-jovovich], Лен Вайсман – з [Кейт Бекінсейл->kate-bekinsale]. В даному випадку останній дав дружині роль, яка принесла першу славу [Шарон Стоун->sharon-stone], ще й розширив цю роль до рівня головного антагоніста.

total_recall_1.jpg

Продовжити читання “Згадати все”

Мій пацан

Мій пацан (That’s My Boy / Папа-досвидос). Комедія. США, 2012. Режисер Шон Андерс. У ролях: [Адам Сендлер->adam-sandler], [Енді Самберг->andy-samberg], Лейтон Містер, Майло Вентімілья, Ванілла Айс, Сіара, Тоні Орландо, Вілл Форте, Рейчел Дреч.

thats_my_boy_poster.jpg

З 23 серпня стрічку “Мій пацан” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Донні Бергер (Сендлер) став батьком ще у підлітковому віці. Через 30 років він повертається у життя свого дорослого сина Тодда (Самберг), бо винний податковій кілька десятків тисяч доларів… Продовжити читання “Мій пацан”

Паранорман, або Як приручити зомбі

Паранорман, або Як приручити зомбі (ParaNorman / Паранорман, или Как приручить зомби). Анімація / комедія / жахи. США, 2012. Режисери Кріс Батлер та Сем Фелл. Ролі озвучують: Коді Сміт-Макфі, [Анна Кендрік->anna-kendrik], Таккер Албріцци, Крістофер Мінц-Пласе, Леслі Манн, Джефф Гарлін, Елейн Стрітч, [Кейсі Аффлек->casey-affleck], Бернард Гілл, Темпест Бледзой, Джон Гудмен.

paranorman_poster.jpg

З 23 серпня стрічку “Паранорман” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

11-річний Норман має дивовижний дар: може бачити привидів і розмовляти з ними. Ніхто не вірить у його незвичні здібності. Але одного дня місцевий божевільний попереджає, що невдовзі виконається прокляття чаклунки, яка 300 років тому прокляла людей за те, що засудили її на смерть. Продовжити читання “Паранорман, або Як приручити зомбі”