Нестримні-2

Друга частина фільму-мрії усіх, хто були хлопчаками у 80-90-ті, можна сказати, подвоює задоволення: ще більше запрошених зірок, пострілів і вибухів. Ті, кому сподобалась [перша серія->expendables], від другої будуть на сьомому небі від щастя.

expendables2_1.jpg

Продовжити читання “Нестримні-2”

Сусіди на стрьомі

Сусіди на стрьомі (The Watch / Дружинники). Комедія. США, 2012. Режисер Аківа Шаффер. У ролях: [Бен Стіллер->ben-stiller], [Вінс Вон->vince-vaughn], [Джона Гілл->jonah-hill], Річард Айоаде, Розмарі Де Вітт.

the_watch_movie_poster.jpg

З 23 серпня стрічку “Сусіди на стрьомі” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Івен, Боб, Франклін та Джамаркус – дружинники, які не користуються у місцевих жителів тією повагою, якої так прагнуть. Але коли автомобіль, в якому їдуть друзі, збиває дивовижну істоту, стає зрозуміло, що маленька група зіткнулась з чимось серйозним… Продовжити читання “Сусіди на стрьомі”

Спадок Борна

Спадок Борна (The Bourne Legacy / Эволюция Борна). Шпигунський трилер. США, 2012. Режисер Тоні Гілрой. У ролях: [Джеремі Реннер->jeremy-renner], [Едвард Нортон->edward-northon], [Рейчел Вайс->rachel-weisz], Джоан Аллен, Скотт Гленн.

the_bourne_legacy_poster.jpg

З 30 серпня стрічку “Спадок Борна” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Юнак Кеннет Гідсон записується у проект “Ауткам”. Після успішної підготовки він отримує нове ім’я Аарон Крос і стає польовим агентом. Але потім керівництво наказує знищити усі сліди “Ауткама”… Продовжити читання “Спадок Борна”