Сусіди на стрьомі

Чергова спроба повторити успіх “Мисливців за привидами”: група диваків намагається боротись з тим, що знаходиться за межами їх розуміння – привидами чи прибульцями. На жаль, результат далекий від ідеалу.

watch1.jpg

Продовжити читання “Сусіди на стрьомі”

Медальйон

[Ніколас Кейдж->nicolas-cage] у ролі злочинця, який зав’язав, але знову потрапляє у складні обставини. Здається, таке вже було… і ще раз було… але, напевно, деякі сюжетні формули не старішають, принаймні на думку сценаристів і продюсерів.

stolen1.jpg

Продовжити читання “Медальйон”

Патруль

Патруль (End of Watch / Патруль). Поліцейський трилер / драма. США, 2012. Режисер Дейвід Ейр. У ролях: [Джейк Гілленхаал->jake-gyllenhaal], Майкл Пенья, [Анна Кендрік->anna-kendrik], Америка Феррера, Коді Хорн, Френк Грілло, Дейвід Харбор, Кендес Сміт.

end_of_watch_poster.jpg

З 20 вересня стрічку “Патруль” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Тейлор та Завала – молоді поліцейські. Поки вони розбираються з дрібними злочинцями, все йде добре. Але одного дня напарники конфіскують партію наркотиків, які належать великому наркокартелю. З того часу на них починається полювання… Продовжити читання “Патруль”

Суддя Дредд

Суддя Дредд (Dredd / Судья Дредд). Фантастичний бойовик / кінокомікс. Великобританія, 2012. Режисер Піт Тревіс. У ролях: [Карл Урбан->karl-urban], [Лєна Хіді->lena-hady], Олівія Тірлбі, Рейчел Вуд, Джейсон Коуп, Емма Бреши.

dredd_poster.jpg

З 20 вересня стрічку “Суддя Дредд” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Майбутнє. Ціле місто сидить на сильному наркотику, а усіма кримінальними справами керує жінка, яка віддає накази сотням горлорізів. Місто патрулюють слуги правосуддя, які можуть виносити і виконувати вироки прямо на місці. Один з них – Дредд (Урбан)… Продовжити читання “Суддя Дредд”