Франкенвіні

Краще пізно, ніж ніколи: врешті-решт студія Діснея усвідомила, що нічого по-справжньому жахливого для дітей в історії про хлопчика і мертвого песика немає. І навіть звернулась до [Бертона->tim-burton], який встиг стати одним з найприбутковіших кінематографістів усіх часів, з проханням перетворити свій ранній шедевр на повнометражний мультфільм.

frankenweenie1.jpg

Продовжити читання “Франкенвіні”

Астерікс і Обелікс в Британії

Четверта стрічка про пригоди життєрадісних галів мало нагадує своїх попередників. Втім, у цьому серіалі майже кожна картина не схожа на попередню: різні режисери, різні Цезарі і найчастіше – різні Астерікси. Перший фільм нагадував першоджерело – комікс, другий був більше схожий на капусник, набір смішних і не дуже окремих сцен, у третьому знову повернулись до більш-менш цілісного сюжету. Що ж пропонує нам четверта частина?

asterix4_1.jpg

Продовжити читання “Астерікс і Обелікс в Британії”

Сутінки. Сага: Світанок. Частина II

Сутінки. Сага: Світанок. Частина II (The Twilight Saga Breaking Dawn – Part 2 / Сумерки. Сага: Рассвет. Часть II). Мелодрама / містичний трилер. США, 2012. Режисер Білл Кондон. У ролях: [Крістен Стюарт->kristen-stewart], [Роберт Паттінсон->robert-pattinson], Тейлор Лотнер, Ешлі Грін, Пітер Фасінеллі, Майкл Шин, Дакота Фаннінг.

breaking_dawn_part_2_poster.jpg

З 15 листопада стрічку “Сутінки. Сага: Світанок. Частина II” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Белла Свон нарешті стала вампіром. Вона вживається у нову роль, заздалегідь готуючись до труднощів. Однак справжньою небезпекою для сімейства стає королівський вампірський клан Вольтурі, який йде на них війною, щоб знищити разом з дитиною… Продовжити читання “Сутінки. Сага: Світанок. Частина II”