Брудна кампанія за чесні вибори

Брудна кампанія за чесні вибори (The Campaign / Грязная кампания за честные выборы). Комедія. США, 2012. Режисер Джей Роач. У ролях: [Вілл Феррелл->will-ferrell], Зак Галіфіанакіс, Ділан Макдермотт, [Джон Літгоу->john-litgow], Ден Ейкройд, [Браян Кокс->brian-cox].

campaign_poster.jpg

З 22 листопада стрічку “Брудна кампанія за чесні вибори” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Коли конгресмен Брейді напередодні виборів потрапляє у неприємну історію, кілька корпоративних чиновників висувають у конгрес свого кандидата, щоб використати його у власних іграх. Ним стає директор місцевого туристичного центру Марті Хаггінс… Продовжити читання “Брудна кампанія за чесні вибори”

Сіністер

Сіністер (Sinister / Синистер). Фільм жахів. США, 2012. Режисер Скотт Дерріксон. У ролях: [Ітан Хоук->ethan-hawk], Джульєтт Райленс, Вікторія Лі, Майкл Голл Д’Аддаріо, Джеймс Ренсон.

sinister_poster.jpg

З 15 листопада стрічку “Сіністер” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Письменник Елісон Освальд у пошуках натхнення поселяється у будинку, де було скоєно загадковий і жахливий злочин. На горищі у домі герой знаходить ящик з кіноплівками – любительські записи страшних вбивств людей, які колись жили у цьому будинку… Продовжити читання “Сіністер”

Координати “Скайфолл”

23-ю стрічку про агента 007 критики зустріли дуже прихильно. Деякі з них навіть називають її найкращою картиною “бондіани”. Так це чи ні, залежить багато у чому від того, що називати словом “бондіана”.

skyfall1.jpg

Продовжити читання “Координати “Скайфолл””

Вартові легенд

Вартові легенд (Rise of the Guardians / Хранители снов). Анімація / казка / пригоди. США, 2012. Режисер Пітер Ремсі. Ролі озвучують: [Кріс Пайн->chris-pine], [Х’ю Джекмен->hu-jackman], [Алек Болдуїн->alec-baldwin], [Джуд Лоу->jude-law], [Айла Фішер->isla-fisher].

rise_of_the_guardians_poster.jpg

З 20 листопада стрічку “Вартові легенд” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Коли на світ опускається темрява і підступний Бугімен вирішує зробити усіх дітей на планеті своїми рабами за допомогою страху, герої казок організовують загін Вартових. Серед них – Санта-Клаус, Зубна фея, Пісочний чоловік і Великодній заєць… Продовжити читання “Вартові легенд”