Едвард Бернс

Едвард Бернс (Edward Burns / Эдвард Бернс) народився 29 січня 1968 р. у Вудсайді (Квінс, Нью-Йорк) у сім’ї держслужбовця Моллі і офіцера поліції Едварда Бернса-старшого. Він був другим з трьох дітей. Повчившись у школі Chaminade, майбутній актор перевівся в іншу школу – Hewlett. Після випуску він деякий час відвідував університети Оніонта і Олбані у штаті Нью-Йорк, а ступінь бакалавра з англійської мови в результаті отримав у 1992 р. в Хантер-коледжі.

edburns1.jpg

Продовжити читання “Едвард Бернс”

Затока

Затока (The Bay / Бухта). Фільм жахів / фантастика. США, 2012. Режисер [Баррі Левінсон->barry-levinson]. У ролях: Вілл Роджерс, Крістен Конноллі, Кетер Донох’ю, Френк Діл, Стефан Канків, Крістофер Денем, Джейн Макнейл, Майкл Біслі, Ентоні Рейнольдс.

the-bay-poster.jpg

З 29 листопада стрічку “Затока” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Безпрецедентна біологічна катастрофа охоплює невелике місто на березі затоки: паразити, що живуть у морських глибинах, заражають людей невиліковною хворобою. Весь жах подій, що відбуваються, жителі міста знімають на відео, яке викладають в Інтернет. Продовжити читання “Затока”

Хмарний атлас

Один з найбільш амбіційних кінопроектів року міг завершитися або великим успіхом, або гучною поразкою. Насправді ж, як не дивно, вийшло не перше і не друге, але все ж таки ближче до першого – не шедевр на століття, але якісне і, без сумнівів, цікаве кіно, що примушує мислити, проводячи паралелі між різними сюжетними лініями.

cloud_atlas1.jpg

Продовжити читання “Хмарний атлас”

Сіністер

У часи, коли жанр хоррору частенько зводиться до слабеньких сіквелів, ця стрічка пропонує досить приємний сюрприз. Це не велика вершина, не зовсім оригінальний витвір, але він кращий за більшість фільмів жахів цього року.

sinister1.jpg

Продовжити читання “Сіністер”