Рейс

Рейс (Flight / Рейс). Драма / трилер. США, 2012. Режисер [Роберт Земекіс->robert-zemekis]. У ролях: [Дензел Вашингтон->denzel-washington], Келлі Райллі, Меліса Лео, Браян Гераті, Джон Гудман, Дон Чідл, Брюс Грінвуд, Надін Веласкес, Тамара Т’юни, Джеймс Бедж Дейл.

flight_poster.jpg

З 6 грудня стрічку “Рейс” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Пілот Вітекер (Вашингтон) робить неможливе, рятуючи літак, у якого відмовили двигуни. Однак розслідування аварії приводить до несподіваних викриттів: нового національного героя звинувачують у тому, що він сидів за штурвалом у нетверезому стані… Продовжити читання “Рейс”

Брудна кампанія за чесні вибори

Політична сатира – жанр досить поширений, але голлівудські стандарти накладають на нього певні обмеження. Відомі і комерційно успішні коміки не мають можливості розійтися у розрахованих на широке коло глядачів картинах так, як вони звикли це робити у програмах на кшталт “Прямого ефіру в суботу увечері”. Навіть Барон Коен у [“Диктаторі”->dictator] був значно менш зубастим, ніж звичайно. Однак час від часу результат виходить дуже непоганим.

the-campaign1.jpg

Продовжити читання “Брудна кампанія за чесні вибори”

Сутінки. Сага: Світанок. Частина II

Закінчилось кіно – а чи було воно? Питання складне – для даного випадку. Бо якщо [найперші “Сутінки”->twilight] ще сприймались як фільм, то усі наступні були просто феноменом, про який говорили і писали настільки багато, що всі серії передивились навіть затяті ненависники саги – щоб ненавидіти правильно, цитуючи слова героїв.

breaking_dawn2_2.jpg

Продовжити читання “Сутінки. Сага: Світанок. Частина II”