Бойовий кінь

Бойовий кінь (War Horse / Боевой конь). Історична драма / пригоди. США, 2011. Режисер [Стівен Спілберг->steven-spielberg]. У ролях: Джеремі Ірвін, [Емілі Вотсон->amily-watson], Дейвід Тьюліс, Пітер Міллан, [Том Хіддлстон->tom-hiddleston], Тобі Кеббелл, Патрік Кеннеді, Дейвід Крос.

war-horse-poster.jpg

З 2 лютого стрічку “Бойовий кінь” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Після того, як його улюбленого коня Джоуї забирають до кавалерії під час Першої світової війни, юний Альберт сам йде на фронт. Подорож веде його через всю Європу, охоплену війною… Продовжити читання “Бойовий кінь”

Джек і Джилл

Джек і Джилл (Jack and Jill / Такие разные близнецы). Комедія. США, 2011. Режисер Денніс Дуган. У ролях: [Адам Сендлер->adam-sandler], [Кеті Холмс->katie-holmes], [Аль Пачіно->al-pacino], Дейвід Спейд, Норм Макдональд.

jack_and_jill_poster.jpg

З 2 лютого стрічку “Джек і Джилл” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Джек (Сендлер) та його сестра-близнюк Джилл (Сендлер) бачаться раз на рік, однак під час цих кількох днів схожі на кота з собакою. Джек робить помилку, запропонувавши сестрі затриматись у них в домі ще й на свято Хануку і відірватися від душі… Продовжити читання “Джек і Джилл”

Контрабанда

Останнім часом Голлівуд зацікавився скандинавським кіно: це вже другий римейк (після [“Дівчини з татуюванням дракона”->the-girl-with-the-dragon-tattoo]), яким нас радують у цьому сезоні. І це дуже непоганий трилер, хоча й не на рівні “Дівчини”: не дивно, що він стартував в американському прокаті краще, ніж від нього очікували.

contraband1.jpg

Продовжити читання “Контрабанда”

Голодний кролик атакує

З часів “Жаги смерті” кінематографісти регулярно досліджували питання права громадянина на особисту помсту у відповідь на жорстоке насилля до нього чи його рідних. І не менш часто, ніж безжальні месники, на екрані з’являлись таємничі спільноти й організації, чия влада сягає мало не міфічного рівня, оскільки неможливо сказати напевно, хто до них належить, а хто – ні. На перетині цих двох тем побудовано сюжет “Голодного кролика”.

seeking-justice1.jpg

Продовжити читання “Голодний кролик атакує”