Той, хто пройшов крізь вогонь

Той, хто пройшов крізь вогонь (Тот, кто прошел сквозь огонь). Драма. Україна, 2012. Режисер Михайло Іллєнко. У ролях: Дмитро Лінартович, Віталій Лінецький, Ольга Гришина, Іванна Іллєнко, Віктор Андрієнко, Олексій Колесник, Олександр Ігнатуша.

toy-hto.jpg

З 2 лютого стрічку “Той, хто пройшов крізь вогонь” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Фільм розповідає про долю Івана Додоки, хлопця з Полтавщини, який стає радянським військовим льотчиком. Івану доводиться пройти німецький полон і радянські табори. Врешті-решт він потрапляє до Канади, де стає вождем індіанського племені. Продовжити читання “Той, хто пройшов крізь вогонь”

Отже, війна

Отже, війна (This Means War / Значит, война). Комедійний бойовик. США, 2012. Режисер МакДжи. У ролях: [Різ Візерспун->reese-weetherspoon], [Кріс Пайн->chris-pine], [Том Харді->tom-hardy], Челсі Хендлер, Тіль Швайгер, Анджела Бассетт.

this_means_war_poster.jpg

З 16 лютого стрічку “Отже, війна” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Співробітники ЦРУ Джон (Пайн) та Коул (Харді) – найкращі агенти і друзі, які закохуються в одну й ту саму жінку, Лору (Візерспун). Жоден з них на бажає поступатися іншому, і вони вирішують боротися за Лору до кінця… Продовжити читання “Отже, війна”

Бойовий кінь

[Спілберг->steven-spielberg] знову показав, що він вміє робити краще за інших: взявши дитячу книжку, він перетворив її на фільм для усіх вікових категорій. Дитячим його не назвеш, і зовсім малим та емоційним дітям не порекомендуєш: головна тема – війна, безжальна навіть до наймолодших героїв. Для усіх інших – це кіно, варте перегляду, краще за все на великому екрані: тоді можна по-справжньому помилуватись красою англійської природи і чотириногим головним героєм.

war_horse1.jpg

Продовжити читання “Бойовий кінь”

Джек і Джилл

Один [Сендлер->adam-sandler] – добре, а два – ще краще, правильно? На жаль, не зовсім – в обох випадках. Однак він знає це і сам, оскільки покликав на допомогу “важку артилерію” в особі самого [Аль Пачіно->al-pacino].

jack_n_jill1.jpg

Продовжити читання “Джек і Джилл”