Клятва

Клятва (The Vow / Клятва). Мелодрама. США, 2012. Режисер Майкл Саксі. У ролях: [Рейчел Макадамс->rachel-mcadams], [Ченнінг Татум->channing-tatum], Скотт Спідман, [Джессіка Ленг->jessica-lang], [Сем Ніл->sam0neil], Тетяна Маслані, Венді Крюсон, Лукас Браянт, Діллон Кейсі, Рейчел Скарстен.

vow_poster.jpg

З 23 лютого стрічку “Клятва” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Пейдж (Макадамс) і Лео (Татум) – молода сімейна пара, яка потрапляє в автокатастрофу. Внаслідок тяжкої черепно-мозкової травми з пам’яті дівчини стирається усе, що пов’язувало її з чоловіком. Коли вона виходить з коми, то навіть не впізнає Лео… Продовжити читання “Клятва”

Примарний вершник 2: Дух помсти

Примарний вершник-2: Дух помсти (Ghost Rider: Spirit of Vengeance / Призрачный гонщик-2: Дух мщения). Містичний бойовик. США, 2012. Режисери Марк Невелдайн і Браян Тейлор. У ролях: [Ніколас Кейдж->nicolas-cage], Крістофер Ламберт, Джонні Вітворт, Кіаран Хайндс, Віоланте Плачідо, Ідріс Ельба.

ghost_rider_2_poster.jpg

З 23 лютого стрічку “Примарний вершник-2: Дух помсти” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

У Східній Європі Джонні Блейз (Кейдж) безуспішно намагається впоратися зі своїм прокляттям. Його бере на роботу секта, яка хоче впіймати диявола у той момент, коли він намагатиметься вселитися у тіло його смертного сина на дні народження хлопчика. Продовжити читання “Примарний вершник 2: Дух помсти”

Код доступу “Кейптаун”

Не дивно, що сценарій цієї картини, написаний непрофесіоналом у цій галузі, Голлівуд купив майже відразу – оригінальності в ньому небагато, однак є добре написані характери, кілька таємниць і дія, яка розгортається майже без зупинок. Залишається задіяти в одній з головних ролей актора рівня [Вашингтона->denzel-washington] – і виходить по-справжньому міцний трилер.

safe_house_1.jpg

Продовжити читання “Код доступу “Кейптаун””

Подорож-2: Таємничий острів

Попередник цього фільму, [“Подорож до центру Землі”->podorozh-do-centru-zemli], номінально вважався літнім блокбастером, хоча виконував обов’язкову видовищну програму переважно завдяки використанню 3D. Пам’ятаючи про це, другу частину студія випустила вже не влітку, хоча в ній є деякі кроки вперед.

journey_2_1.jpg

Продовжити читання “Подорож-2: Таємничий острів”