Третя зірка

Зізнаюсь чесно, від історії про хворого хлопця, нічого особливого не чекала. І це добре – думати  про речі трохи гірше, аніж вони виявляються насправді. Більше того – несподівано тебе можуть вразити ті речі й люди, від яких цього не чекаєш. Саме так і трапилося з «Третьою зіркою».

Продовжити читання “Третя зірка”

Піймай шахрайку, якщо зможеш

Піймай шахрайку, якщо зможеш (Identity Thief / Поймай толстуху, если сможешь). Кримінальна комедія. США, 2013. Режисер Сет Гордон. У ролях: [Джейсон Бейтман->jason-bateman], Меліса Маккарті, Аманда Піт, Джон Фавро, Хенезіс Родрігес, Ті Ай, Морріс Честнат, Джон Чо, Роберт Патрік, Ерік Стоунстріт.

identity_thief_poster.jpg

З 14 березня стрічку “Піймай шахрайку, якщо зможеш” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Добропорядний бізнесмен (Бейтман) дізнається, що його особистість викрала аферистка Діана (Маккарті). Вона присвоїла собі його ім’я і переїхала до Маямі, де витрачає гроші з його рахунку. Бідолаха вирішує розібратися з дамочкою по-хорошому, без суду… Продовжити читання “Піймай шахрайку, якщо зможеш”

Остання іскра життя

Гротескне місиво емоцій – ось найкраще визначення для фільму іспанського режисера Алекса Де Ла Іглесіа «Остання іскра життя», демонстрованого днями Артхаус Траффіком. Кіно, в окремих моментах якого смієшся до сліз, але витираючи обличчя, вже не розумієш: плачеш ти від сміху чи від болю?

Продовжити читання “Остання іскра життя”

Невловимі

Невловимі (Red Dawn / Неуловимые (Красный рассвет)). Бойовик. США, 2012. Режисер Ден Бредлі. У ролях: [Кріс Хемсворт->chris-hamsworth], Джош Пек, [Джош Хатчерсон->josh-hutcherson], Едріан Палікі, [Ізабель Лукас->isabel-lucas], Коннор Круз, Джеффрі Дін Морган, Бретт Каллен, Аліса Діаз.

red_dawn_poster.jpeg

З 14 березня стрічку “Невловимі” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Створивши нову зброю, здатну миттєво позбавити США армії, Північна Корея захоплює частину країни. 8 рішучих хлопців і дівчат ховаються у лісах, готуючись рятувати свій дім від ворога. Вони створюють партизанський загін опору “Росомаха”… Продовжити читання “Невловимі”

Втеча з планети Земля

Чомусь так склалося, що повнометражні мультфільми фантастичного жанру особливою популярністю не користуються. Вони завойовують або середній успіх ([“Монстри проти чужих”->monsters-vs-aliens]), або взагалі провалюються (диснеївська “Планета скарбів”); казки про огрів та звірят йдуть значно краще. Однак Голлівуд знову й знову робить спроби перебороти невезіння на цій території.

escape-from-planet-earth1.jpg

Продовжити читання “Втеча з планети Земля”

Мисливці на відьом

Розуміючи, що не перенесених на екран персонажів коміксів скоро не залишиться, голлівудські сценаристи в останній час все частіше беруться за героїв відомих казок, перетворюючи їх на воїнів та суперменів. Цього разу подібне зробили з Ганзелем і Гретель: діти, що вижили після зустрічі з відьмою, стали знаменитими мисливцями за нечистю.

gansel-and-gretel1.jpg

Продовжити читання “Мисливці на відьом”

Київ, кіно, кохання. Частина друга

Олександр ВІТОЛІН

Розбудути весну кінематографічним зізнанням в любові до міста – справа сьогодні вкрай необхідна. Тож продовжуємо пригадувати фільми, з яких черпаємо натхнення.

Продовжити читання “Київ, кіно, кохання. Частина друга”

Сімейка Крудсів

Сімейка Крудсів (The Croods / Семейка Крудс). Анімація / комедія / пригоди. США, 2013. Режисери Кірк де Мікко та Кріс Сандерс. Ролі озвучують: [Ніколас Кейдж->nicolas-cage], [Раян Рейнольдс->rayan-reynolds], [Емма Стоун->emma-stone], [Кетрін Кінер->catherine-kiner], Кларк Д’юк, Клоріс Лічмен.

the_croods_poster.jpg

З 21 березня стрічку “Сімейка Крудсів” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Крудси – сімейка людей доісторичної епохи, яка намагається знайти для себе новий дім. У своїх мандрах родина зустрічає молодого і розумного кочівника на ім’я Хлопець, в якого закохується старша дочка… Продовжити читання “Сімейка Крудсів”