Життя Пі

Для більшості глядачів 3D асоціюється з кінематографом суто розважальним – фантастикою, бойовиками, містикою. Але зараз до цього формату все частіше звертаються серйозні режисери. Типовий приклад – [Анг Лі->ang-li], який створив один з найкращих американських фільмів 2012 р. (у форматі IMAX-3D стрічку можна переглянути у львівській “Планеті кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”).

life_of_pi1.jpg

Продовжити читання “Життя Пі”

Анна Кареніна

Екранізувати велетенські романи Толстого з їх численними сюжетними лініями і безліччю персонажів – справа складна і найчастіше невдячна, але кінематографісти як люди відважні час від часу (у цьому столітті рідше, ніж у минулому) за неї беруться. Неможливо назвати будь-яку з екранізацій “Кареніної” ідеальною, і версія Джо Райта не виняток – хоча у неї є свої достоїнства.

anna-karenina1.jpg

Продовжити читання “Анна Кареніна”

Фільм 43

Фільм 43 (Movie 43 / Муви 43). Комедія. США, 2012. Режисери Стівен Брілл, Пітер Фареллі, Елізабет Бенкс, Бретт Ратнер. У ролях: [Наомі Воттс->naomi-watts], [Кейт Вінслет->kate-winslet], [Х’ю Джекмен->hu-jackman], [Ума Турман->uma-thurman], [Гелі Беррі->halle-berry], [Шон Вільям Скотт->seann-william-scott], [Джерард Батлер->gerard-butler], [Анна Феріс->anna-faris], [Емма Стоун->emma-stone], [Крістен Белл->kristen-bell], Кейт Босворт, Джош Дюамел, [Річард Гір->richard-gere], Теренс Говард, Хлоя Грейс Морец, [Лів Шрайбер->liev-shrieber].

movie_43_poster.jpg

З 17 січня стрічку “Фільм 43” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Двоє підлітків-наркоманів хочуть подивитися загадковий “Фільм 43”. Брат одного з них – 11-річний комп’ютерний геній, який може знайти в Інтернеті будь-що. Проблема у тому, що “Фільм 43” заборонено усюди – в усіх країнах, на всіх піратських сайтах… Продовжити читання “Фільм 43”

Джанго звільнений

Джанго звільнений (Django Unchained / Джанго освобожденный). Вестерн. США, 2012. Режисер [Квентін Тарантіно->quentin-tarantino]. У ролях: [Джеймі Фокс->jamie-foxx], Крістоф Вальц, [Леонардо Ді Капріо->leonardo-di-caprio], Керрі Вашингтон, [Самуел Л. Джексон->samuel-l-jackson].

django_unchained_poster.jpg

З 17 січня стрічку “Джанго звільнений” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Джанго (Фокс) – темношкірий раб, у якого забрали дружину. Врешті-решт він потрапляє до німецького зубного лікаря і мисливця за головами, доктора Кінга Шульца (Вальц). Той звільняє негра, вчить стріляти і робить своїм напарником… Продовжити читання “Джанго звільнений”