Життя і мета собаки

Життя і мета собаки (A Dog’s Purpose / Собачья жизнь). Сімейна комедія. США, 2017. Режисер Лассе Хальстрьом. У ролях: [Денніс Квейд->dennis-quaid], Брітт Робертсон, Джон Ортіс, Джульєт Райленс, Люк Кірбі, Пеггі Ліптон.

a_dogs_purpose_poster

З 23 лютого стрічку “Життя і мета собаки” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Головний герой – пес, душа якого постійно переселяється в інші тіла після того, як термін його перебування на землі підходить до кінця. Він потрапляє під опіку дуже різних хазяїв і кожному з них намагається допомагати, незважаючи ні на що…

Стрічка є екранізацією роману Брюса Кемерона, написаного у 2010 р. Права на книгу студія “Дрімворкс” купила у 2015 р. Бюджет картини – 22 млн. доларів.

Зйомки почалися у серпні 2015 р. Спочатку собаки у стрічці мали розмовляти голосом Бредлі Купера, однак потім його змінив Джош Гад.

Незадовго до виходу фільму у прокат стало відомо про випадки жорстокого поводження з тваринами на його зйомках. На відеозапису, що потрапив в Інтернет, члени знімальної групи намагаються кинути перелякану собаку у воду. Організація “PETA” стала вимагати бойкотувати картину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *