Красуня і Чудовисько

Красуня і Чудовисько (Beauty and the Beast / Красавица и Чудовище). Казка / мелодрама. США, 2017. Режисер Білл Кондон. У ролях: [Емма Вотсон->emma-watson], [Юен Макгрегор->ewan-mcgregor], [Люк Еванс->luke-evans], Ден Стівенс, [Іан Маккеллен->ian-mckellen], [Емма Томпсон->emma-thompson], Джош Гад, [Кевін Клайн->kevin-cline].

beauty-beast-2017-poster

З 16 березня стрічку “Красуня і Чудовисько” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Принца Адама (Стівенс) за поганий характер зачарували, і він буде монстром доти, доки його не покохають і він сам не навчиться кохати. Випадковий візит до замку чоловіка, що заблукав, закінчується знайомством Чудовиська з чарівною Белль (Вотсон)…

Стрічка є екранізацією бродвейської постановки, заснованої на однойменному мультфільмі студії Діснея. Розмови про фільм почалися у 2009-му, проте проект весь час відкладався. Картина не є точною копією постановки, спеціально для неї написано три нові пісні.

У січні 2015 р. на головну роль затвердили Вотсон. Іншою претенденткою на роль була Аманда Сейфрід. Бюджет стрічки – 160 млн. доларів. В декораціях під час зйомок було використано 8700 свічок, тобто 2,65 км воску. Підлогу бального залу у замку, яка займає 1115 квадратних метрів, зробили зі штучного мармуру. Її дизайн базується на стелі Бенедиктинського монастиря в абатстві Браунау-ін-Рор у Німеччині. Десять скляних люстр, що освітлюють бальний зал, констроювали на основі реальних люстр з французького королівського палацу у Версалі. Під час зйомок було вирощено або куплено 1500 троянд. На створення жовтої бальної сукні Белль витратили 12000 годин роботи, 55 м невагомої органзи, 914 м ниток та 2160 кристаликів Swarovski.

Собачку Фруфру зіграв пес Гізмо, який живе в одному з найдавніших і найвідоміших притулків для тварин у Великобританії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *