Шрек Третій

Шрек Третій (Shrek the Third / Шрек Третий). Анімаційний фільм / казка. США, 2007. Режисери Кріс Міллер та Раман Хуї. Ролі озвучують: [Майк Маєрс->mike-myers], [Едді Мерфі->eddie-murphy], [Камерон Діас->cameron-dias], [Антоніо Бандерас->anthonio-banderas], [Джастін Тімберлейк->justin-timberlake].

Шрек та Фіона, яким не дуже пасує роль правлячої пари, змушені шукати спадкоємця трону – Арті. Шрек, Віслюк та Кіт вирушають на пошуки юного Артура, який, виявляється, вчиться в аспірантурі і не планує повертатись на батьківщину. Тим часом Чарівний Принц, скориставшись відсутністю велетня, здійснює державний переворот.

Відразу ж після прем’єри «Шрека-2» почались розмови про те, що буде створено третю частину, в якій головний герой зустрінеться з королем Артуром і лицарями Круглого столу. Вперше про ці плани засновник студії «Дрімворкс» Джеффрі Катценберг повідомив на Каннському фестивалі у травні 2004 р.

Сценарій «Шрека Третього» написали Пітер С. Сімен та Джеффрі Прайс ([«Грінч – викрадач Різдва»->grinch]). Спочатку картину планували випустити на екрани у листопаді 2005 р., але наприкінці грудня 2004 р. ЗМІ повідомили, що дату прем’єри перенесли на травень 2007-го. Вже відомо, що з’явиться й четвертий «Шрек», де ми нарешті дізнаємось відповідь на питання, чому Шрек живе у болоті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *