Пірати Карибського моря: На краю світу

Пірати Карибського моря: На краю світу (Pirates of the Caribbean: At Worlds End / Пираты Карибского моря: На краю света). Пригоди / містика / комедія. США, 2007. Режисер [Гор Вербінскі->gor-verbinsky]. У ролях: [Джонні Депп->johnny-depp], [Орландо Блум->orlando-bloom], [Кіра Найтлі->kira-nightley], [Джеффрі Раш->joephry-rush], [Чжоу Юнь-Фат->chou-un-fat], [Білл Найджи->bill-naji].

За наказом Ост-Індійської компанії команда безсмертних флібустьєрів на чолі з Дейві Джонсом знищує вільних моряків на просторах від Багамів до Тринідаду. Вілл Тернер (Блум) та Елізабет Свонн (Найтлі) змушені об’єднатись з капітаном Барбосою (Раш), щоб врятувати капітана Джека Сперроу.

Спеціально для третіх “Піратів” за 10 тижнів 140 чоловік побудували “червоний квартал” Сінгапуру XVII століття. Художник Рік Хайнрікс керував створенням 40 будівель з бамбуку, серед яких ринок спецій і справжня купальня. Для зйомок також побудували кілька селищ і сім кораблів, в тому числі три галеони. Кінематографістам довелось вивчати правила будування кораблів – макети, які відтворювали б лише зовнішню оболонку, не змогли б плавати й маневрувати. Бюджет картини склав 200 млн. доларів.

Ролик до фільму за перший тиждень в Інтернеті переглянули 375 мільйонів людей, що є абсолютним рекордом. Компанія Діснея організувала прем’єру стрічки у своєму парку розваг. Вартість квитка на сеанс, який відвідали задіяні у фільмі актори та члени знімальної групи, складала 1500 доларів. Усі зібрані під час прем’єри гроші пішли у доброчинний фонд “Make-A-Wish Foundation”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *