Меган Фокс

Меган Фокс (Megan Fox / Меган Фокс) народилась 16 травня 1986 р. Коли їй було два роки, вона переглянула “Чарівника з країни Оз”. Фільм справив на дівчинку незабутнє враження: до трьох років вона примушувала усіх називати себе Дороті, а потім сказала матері, що стане актрисою. У п’ять років Фокс почала навчатись драмі й танцю у Теннессі, не забуваючи про свою мрію. Коли їй виповнилось десять, сім’я перебралася до Флориди. Саме там майбутня акторка виконала свою першу роль: надягнувши костюм банана, вона зустрічала покупців біля дверей крамниці. “Це була моя перша акторська робота, – сміється Меган. – Моя мама навіть фотографувала мене, тому що моя сім’я думала, що це дуже смішно”.

mfox1.jpg

Згодом Фокс почала грати у місцевих театрах і отримала кілька нагород під час Американської конвенції талантів у 1999 р. У 16 років вона переїхала у Лос-Анджелес і через кілька місяців дебютувала у кіно у фільмі Мері-Кейт та Ешлі Олсенів “Сонячні канікули”. Після цього Меган отримала роль у сіткомі “Надія і віра” з Келлі Ріпою, зйомки якого проходили у Нью-Йорку. “Я була дуже щаслива через цю роль, – згадує актриса. – Мені здавалось, що я на вірному шляху, тому що я отримала першу роль відразу ж після переїзду у Лос-Анджелес. Мені не довелось прохати когось взяти мене на роботу чи працювати десь іще заради кусня хліба. Але коли мені дали роль у цьому проекті, я відчула, що моя мрія вийшла на зовсім інший рівень – і до цього важко бути готовою”.

mfox1.jpg

Режисер Майкл Бей та продюсер Стівен Спілберг віддали Фокс головну жіночу роль у [“Трансформерах”->transformers], кіноверсії популярного мультсеріалу 80-х. Вперше почувши, що готується такий фільм, Меган була дуже здивована, бо не могла уявити, як можна відтворити в ігровому кіно усі фантастичні трансформації роботів-машин. Вона місяць ходила на проби і врешті-решт отримала роль Мікаели – подруги головного героя Сема ([Шиа Ла Беф->she-la-bouf]), яка допомагає йому та добрим роботам перемогти механічних лиходіїв. Шиа і Меган – ровесники, і на знімальному майданчику вони намагались уявити, як стрічка змінить їх життя. “Ми щодня говорили про те, як цей фільм вплине на нашу кар’єру”, – зізнається актриса.

mfox1.jpg

Журнал “Maxim” заніс Фокс до списку найпривабливіших жінок світу під номером 18, однак вона дуже спокійно ставиться до хвилі популярності, на якій опинилась, – збирається знятися у незалежному фільмі в Лондоні і мріє про продовження “Трансформерів”. Вона не читає статті про себе і впевнена, що успіх не перетворить її на героїню скандалів: “Мені здається, що потрібно або залишатись самою собою, або піддаватись впливу людей, які тебе оточують. У мене завжди була дуже сильна воля. Всередині у мене є якийсь внутрішній стрижень, і я намагалась оточувати себе подібними людьми. Мені здається, що тільки так у цьому бізнесі можна залишитись собою”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *