У країні жінок

У країні жінок (In the Land of Women / В стране женщин). Мелодрама. США, 2007. Режисер Джон Кесдан. У ролях: Адам Броді, Крістен Стюарт, [Мег Раян->meg-ryan], [Єлена Аная->helena-anaya], Кілсі Кіл, Олімпія Дукакіс.

Після закінчення бурхливого роману з відомою актрисою молодий та романтичний телесценарист Картер Вебб (Броді) приїздить до улюбленої бабусі, щоб повернути душевну рівновагу. Поряд з бабусею живе жінка з двома дочками, яка все частіше приходить до них на чай. Тут, у царстві жінок, панує вічна любов…

inthelandofwomen

Режисерський і сценарний дебют сина Лоренса Кесдана, Джонатана Кесдана, який раніше був актором (“Ловець снів”). “Скільки я себе пам’ятаю, я завжди був захоплений кіно… Після написання кількох сценаріїв, стало зрозуміло, що я повинен писати, – розповідає Кесдан. – В результаті з’явився сценарій, в якому було набагато більше драматичних і особистих моментів, ніж я очікував”. Сценарій, в якому вдало обіграно епізоди повсякденного життя, зацікавив продюсерів Стіва Голіна та Дейвіда Кантера.

Кантер вважає, що Кесдан спеціально вивчав психологію жінок: “Джон розповідав нам про те, як відвідував приватну школу на Заході Лос-Анджелесу і писав статті для дівчат, яка вчились у приватній школі в Брентвуді. Він давав поради дівчатам зі старшої школи, тоді як сам був звичайним підлітком”.

Пошуки актора на головну роль тривали 5 місяців. Кесдан обрав Броді, якого описує як актора у стилі [Тома Хенкса->tom-hanks] та Кері Гранта. Мег Раян вперше виконала тут по-справжньому дорослу роль (її героїня навіть хворіє на рак).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *