Крокодил Данді у Лос-Анджелесі

Крокодил Данді у Лос-Анджелесі (Crocodile Dundee in Los Angeles / Крокодил Данди в Лос-Анджелесе). США-Австралія, 2001. Режисер Саймон Вінсер. У ролях: [Пол Хоган->paul-hogan], Лінда Козловскі, Джир Бернс, Джонатан Бенкс, Алек Вілсон, Джеррі Скілтон, Стів Рекман, Аїда Туртурро.

Новий канал, неділя 30 вересня, 18.25

Хоробрий мисливець за крокодилами Мік Данді (Хоган) разом з дружиною та сином повертається з Австралії до США. Цього разу герої опиняються у Лос-Анджелесі, де виявляються вплутаними у темні справи голлівудських магнатів…

У 1986 р. невибаглива комедія «Данді на прізвисько Крокодил» Пітера Феймана несподівано стала світовим кінохітом (чистий прибуток від прокату тільки у США перевищив 70 млн. доларів). Продовження картини, що з’явилося у 1988 р., принесло ще 57 мільйонів. Завдяки популярності дилогії сценарист та головний виконавець Хоган зміг продовжити кар’єру у Голлівуді, але не повторив успіху «Данді» і для більшості глядачів залишився актором однієї ролі. Згодом він припинив зніматися і запевняв усіх, що вже не цікавиться акторством. Довідавшись, що Харрісон Форд, попри вік, готується знову зіграти Індіану Джонса, 60-річний Хоган згадав власне «бойове» минуле і повернув на екрани свого улюбленого персонажа. Проте за десятиріччя смаки змінилися і нові пригоди наївного «Крокодила» не справили на публіку очікуваного враження (за два тижні прокату у США фільм зібрав лише 14 млн. доларів).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *