Рембо-4

Рембо-4 (Rambo / Рэмбо-4). Бойовик. США, 2008. Режисер Сильвестр Сталлоне. У ролях: [Сильвестр Сталлоне->sylvester-stallone], Джулі Бенц, Сем Елліот, Метью Марсден, Пол Шульце, Сай Моунг.

rambo_galleryposter.jpg

Втомившись від кровопролиття, Рембо переїжджає до Таїланду. На околиці Бангкоку він ремонтує човни, однак знову бере зброю до рук, коли доводиться рятувати американських місіонерів, яких терористи захопили в заручники.

Ідея зняти четвертий фільм про Рембо виникла у Сталлоне 11 років тому. Актор пропонував студіям різні варіанти сценарію. За одним з них, Джон мав звільняти від ісламських бойовиків будівлю корпусу ООН в Афганістані. За іншим, герой разом з сім’єю усамітнюється в провінції, але змушений згадати про бойові таланти, коли його дочка стає заручницею. Коли “Роккі Бальбоа” окупився за перші два тижні прокату, “фабрика мрій” виділила 55 млн. доларів на “Рембо” (серед варіантів назви стрічки були “Рембо-4: очі змії” та “Рембо-4: перлина кобри”). Сталлоне також отримав згоду на фінансування п’ятої частини кіносеріалу. Зйомки почались у Таїланді 23 лютого 2007 р. У стрічці 61-річний Сильвестр виступив режисером, сценаристом і виконавцем головної ролі.

4 коментаря для “Рембо-4”

  1. Нельзя реагировать на подобное без улыбки 🙂 Когда из детства возвращается герой, чтобы в который раз доказать всю свою нелепость, остается только посмотреть на это, так как действие пропускать нельзя 🙂

  2. Якось в Сільвестра так получається, перші частини класні і в Роккі і Рембо циклах, а решта – майже взагалі ніякі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *