Міс Конгеніальність-2: Чарівна і небезпечна

Міс Конгеніальність-2: Чарівна і небезпечна (Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous / Мисс Конгениальность-2: Прекрасна и опасна). США, 2005. Режисер Марк Лоренс. У ролях: [Сандра Баллок->sandra-bullock], Реджина Кінг, Хізер Бернс, Вільям Шетнер.

Новий канал, субота 26 квітня, 19.45

Успішна операція на конкурсі краси перетворює агента ФБР Грейс Харт на зірку телебачення і преси. Вона змушена погодитись на відтепер єдиний можливий для неї вид праці й стати стильною ведучою ток-шоу. Грейс швидко входить у нову роль…

У 2005-му спостерігався відчутний спад інтересу до сіквелів, тобто продовжень. Звичайно, чергові «Зоряні війни» і «Бетмен» свої сотні мільйонів доларів зібрали, але касові результати [«Дзвінка-2»->ring-2], [«Електри»->elektra], «Сина Маски», «Трьох іксів-2» були значно скромнішими, ніж очікували. Це стосується і другої стрічки про пригоди Грейс Харт: якщо збори першої «Міс Конгеніальності» у США перевищили 100 млн. доларів, то сіквел ледве доповз до 40-мільйонної позначки. У першому фільмі були чудовий актор [Майкл Кейн->michael-cain] і майже оригінальна ідея. У другому – лише чергові комічні витівки Баллок, які вже давно набридли.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *