Вогненна стіна

Вогненна стіна (Firewall / Огненная стена). США, 2006. Режисер Річард Лонкрейн. У ролях: [Гаррісон Форд->harrison-ford], [Пол Беттані->paul-bettani], Вірджинія Медсен, Джиммі Беннетт, Роберт Патрік.

Інтер, субота 17 травня, 22.20

Спеціаліст з банківських комп’ютерних систем Джек Стенфілд (Форд) дуже добре жив і працював, доки його родину не захопили злочинці. Єдиний спосіб дістати потрібні їм гроші для Джека – пограбувати банк, зламавши власну систему безпеки…

firewall

Форд погодився зніматись у цій стрічці наприкінці квітня 2004 р., коли в черговий раз було відкладено зйомки четвертої частини “Індіани Джонса”. Наприкінці липня знайшли виконавця ролі головного лиходія – ним став англієць Беттані ([“Код да Вінчі”->da-vinci-code]). Спочатку режисером картини мав бути автор її сценарію Джо Форте, однак у липні 2004 р. біля керма проекту став Марк Пеллінгтон (“Людина-метелик”). Через місяць він звільнився через смерть дружини, і його замінив Лонкрейн. Першу назву фільму, “Неправильний елемент”, змінили після того, як її висміяли в одній з сатиричних передач. Це не дуже допомогло: йдучи на “Вогненну стіну”, чимало глядачів думали, що це стрічка про пригоди пожежників. Загалом це досить передбачуваний і часом надто фантастичний техно-трилер, але добрі актори роблять його вартим одного перегляду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *