Скубі Ду-2: Монстри на волі

Скубі Ду-2: Монстри на волі (Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed / Скуби Ду-2: Монстры на свободе). США, 2004. Режисер Раджа Госнелл. У ролях: Фредді Принц-мол., Сара Мішель Геллар, Метью Ліллард, Лінда Карделліні, Сет Грін, Алісія Сілверстоун, Пітер Бойл, Тім Блейк Нельсон.

1+1, неділя 18 травня, 13.45

Команда шукачів пригод під назвою «Корпорація «Таємниця», до складу якої входять Фред (Принц-мол.), Дафна (Геллар), Велма (Карделліні), Шеггі (Ліллард) та пес Скубі Ду, успішно розплутує найзагадковіші кримінальні справи. Їх новий противник – лиходій, який намагається захопити владу у місті Кулсвіль за допомогою машини, що створює монстрів…

scooby2

Тим, хто не бачив мультсеріал про пригоди Скубі і його друзів, цю картину не варто переглядати взагалі. Тому що зорієнтуватись у цій хаотичній суміші погонь, спецефектів і тупуватих жартів зможе лише той, хто знає персонажів та анімаційні сюжети за їх участю, котрі згадують у стрічці. В Америці вистачає прихильників «Скубі Ду», тому там фільм зібрав у прокаті понад 79 млн. доларів (втім, перша картина принесла набагато більше – 153 мільйони). Для створення видовищного й кумедного «фентезійного» видовища режисеру Госнеллу («Сам удома-3») бракує почуття міри і смаку. Що ж стосується акторів, то слід визнати, що анімаційні двійники їх персонажів виглядали не настільки безглуздо. З-поміж головних виконавців найкраще грає Скубі, зроблений за допомогою комп’ютерних технологій. Стрічку можна дивитися хіба що заради спецефектів: монстри та фінальна битва з ними – це єдине, що заслуговує на увагу у «Скубі Ду-2».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *