Таємне вікно

Таємне вікно (The Secret Window / Тайное окно). США, 2004. Режисер Дейвід Коепп. У ролях: [Джонні Депп->johnny-depp], Джон Туртурро, Тімоті Гаттон, Марія Белло, Чарлз С. Даттон.

Інтер, неділя 22 червня, 23.00

Одного дня у будинку письменника Морта Рейні (Депп) з’являється незнайомець, який називає себе Джоном Шутером (Туртурро). Він звинувачує Морта у тому, що той вкрав у нього сюжет книги, і дає герою три дні на те, щоб виправити ситуацію…

Чергова екранізація одного з численних творів знаменитого Стівена Кінга – досить цікавий, професійно зроблений трилер, який вийшов на американські екрани майже одночасно з картинами «Світанок мерців» та «Забираючи життя» і успішно конкурував з цими двома представниками «страшного» жанру (касові збори у США склали 40 млн. доларів). Депп добре грає навіть у стандартній голлівудській продукції. Якщо дві його попередні ролі (у стрічках «Пірати Карибського моря» і «Якось у Мексиці») були виконані в ексцентричному, «зоряному» стилі, то цього разу Депп показав себе чудовим характерним актором: образ лінивого письменника, що переживає творчу кризу, він наповнив яскравими, колоритними деталями. Туртурро впорався з роллю психопата не менш вдало.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *