Я знаю, хто мене вбив

Я знаю, хто мене вбив (I Know Who Killed Me / Я знаю, кто меня убил). США, 2007. Режисер Кріс Сівертсон. У ролях: [Ліндсей Лохан->lindsey-lohan], [Джулія Ормонд->julia-ormond], Джессіка Роуз, Спенсер Гаррет.

ТРК “Україна”, середа 30 липня, 21.30

Дівчина на ім’я Обрі Флемінг (Лохан) приходить до тями після тяжких поранень і починає розповідати усім, що вона зовсім інша людина, з іншими ім’ям і життям. Чи грає з нею злий жарт пошкоджена психіка, чи, може, вона все ж таки каже правду?..

whokilledme

Лохан не звикати грати “подвійні” ролі (вона робила це у “Пастці для батьків” та “Чумовій п’ятниці”), але у такій маячні їй ще зніматись не доводилось. Схоже, грала у ньому скандально відома акторка під кайфом (зйомки навіть довелось перервати на місяць, тому що у січні 2007-го Ліндсей потрапила у наркологічний реабілітаційний центр). На її захист можна сказати хіба що те, що не під кайфом з таким сюжетом мати справу важко (слід мати на увазі глядачам). Втім, публіка фільм бойкотувала – подейкують, що через погану поведінку Лохан, але і в іншому випадку його доля б не змінилась. Залишається додати, що картина стала абсолютним переможцем на церемонії вручення “Золотих малин”, завоювавши премії за найгірший фільм, режисуру, сценарій, актрису, екранний дует, найгірший римейк чи плагіат та (нова номінація) “найгірше пояснення подій у фільмі”.

3 коментаря для “Я знаю, хто мене вбив”

  1. Золотої малини за найгіршу роль стовідсотково мало, щоби у повній мірі віддати “шану” акторському “таланту” Ліндсі Лохан.Це вже стало такою собі народною прикметою: якщо у фільмі є рудокоса Пані Скандал , то знай: твій мозок буде безжально вражений вірусом тупості та деградації. Даний фільм тому яскраве підтвердження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *