Зведені брати

Зведені брати (Step Brothers / Сводные братья). Комедія. США, 2008. Режисер Адам Маккей. У ролях: [Вілл Феррелл->will-ferrell], [Джон С. Райллі->john-c-reilly], Мері Стінберген, Річард Дженкінс.

stepb

Бреннан Хафф (Феррелл) – 39-річний чоловік, який працює час від часу і продовжує жити з матір’ю Ненсі. Дейл Добек (Райллі) – 40-річний чоловік, який взагалі не має роботи і живе разом з батьком Робертом. Коли Роберт та Ненсі одружуються і вирішують жити разом, Бреннан та Дейл стають зведеними братами…

Закінчивши роботу над комерційно успішною картиною “Рікі Боббі”, Феррелл, Райллі та режисер Адам Маккей вирішили продовжити вдалу співпрацю. Вони зустрілись за обідом і швиденько накидали велику кількість ідей. Спробувавши знайти ідеальний варіант історії наступного дня, Маккей зрозумів, що натхнення вже зникло. “Несподівано хтось згадав двоповерхові дитячі ліжка, і я відчув: “Ось воно!” – згадує постановник. – Двоє дорослих хлопців все ще живуть з батьками-одинаками, які вирішують одружитися. І “дітям” доводиться ділити кімнату”. Почувши про цю ідею, актори відразу з нею погодились.

Хоча у центрі сюжету – “діти”, Феррелл вважає, що основний конфлікт відбувається між іншими персонажами. Почавши писати історію, він з колегами вигадав багато варіантів сварок і бійок між братами, пригадавши багато смішних випадків з юності, але поступово вони зрозуміли, що найпривабливішими персонажами є батьки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *