Тупий та ще тупіший

Тупий та ще тупіший (Dumb & Dumber / Тупой и еще тупее). США, 1994. Режисер Пітер Фареллі. У ролях: [Джим Керрі->jim-carrey], Джеф Денієлс, [Лорен Холлі->loren-holly], Террі Гарр, Майк Старр.

ICTV, субота 1 листопада, 16.20

Двоє недоумків, Гаррі (Денієлс) та Ллойд (Керрі), вирушають у подорож, щоб повернути вродливій жінці (Холлі) валізку з грошима. Ллойду здалося, що красуня загубила її, хоча насправді вона залишила для злочинців викуп за чоловіка… Можна взагалі не переказувати сюжет цієї стрічки – він все одно не має ніякого значення. Головне – це кількість тупуватих, тупих та ще тупіших жартів, які вигадали брати Фареллі і охоче виконали Керрі з Денієлсом. Деякі з них смішать – переважно ті, що з категорії дуже “чорного” гумору, наприклад, сліпий хлопчик з безголовою папужкою. Картина мала несподіваний успіх у прокаті і стала для американської комедії великим кроком на шляху до місця, де вона знаходиться зараз.

2 коментаря для “Тупий та ще тупіший”

  1. Ну, особисто для мене це точно одна з найкращих комедій такого типу – вона насправді дуже смішна, жарти хоч інколи і туалетні, проте вище пояса – що не можна сказати про наступні роботи братів Фареллі. Взагалі це одна з найкращих та найвдаліших комедій з Керрі. Переглядав її разів з 7 – завджи смішно.

    Harry: [shivering] Lloyd, I can’t feel my fingers, they’re numb!
    Lloyd: Oh well here, take this extra pair of gloves, my hands are starting to get a little sweaty.
    Harry: Extra gloves? You’ve had extra gloves this whole time?
    Lloyd: Uh yea, we are in the Rocky’s. Jeez!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *