Джильї

Джильї (Gigli / Джильи). США, 2003. Режисер Мартін Брест. У ролях: [Бен Аффлек->ben-affleck], [Дженніфер Лопес->jennifer-lopez], [Аль Пачіно->al-pacino], [Крістофер Вокен->christopher-walken], Джастін Барта, Лейні Казан, Міссі Крайдер, Ленні Веніто.

1+1, п’ятниця 30 січня, 22.25

Дрібний злочинець на ім’я Джильї (Аффлек) за наказом свого боса викрадає хворого на аутизм брата прокурора, який займається справою безжалісного гангстера (Пачіно). Бос не дуже вірить у здібності підлеглого і дає йому помічницю – красуню Рікі (Лопес). Джильї відразу закохується у напарницю, однак вона не збирається відповідати йому взаємністю…

gigli

Проблеми з цим проектом почалися ще у 2001 р., коли [Гелі Беррі->hale-berry], якій призначалась головна жіноча роль, віддала перевагу [«Людям Ікс-2»->x-men-2]. Через кілька місяців після закінчення зйомок «Джильї» студія влаштувала тестові перегляди, які дали невтішні результати: фінал фільму визнали надто похмурим. Знімальна група отримала наказ переробити його та ще кілька сцен. Прем’єру картини багато разів відкладали, а коли вона нарешті вийшла у прокат, то протрималась на екранах усього кілька тижнів, зібравши у США лише 4 млн. доларів. Безславний шлях найбільш провальної стрічки 2003 р. гідно увінчали шість «Золотих малин»: за найгірший фільм, режисуру, сценарій, найгірші чоловічу та жіночу ролі і найгірший дует. Цю кримінальну комедію можна дивитись хіба що заради двох невеликих епізодів, в яких з’являються виразні, як завжди, Вокен та Пачіно, проте решта фільму, де панують безпорадні Аффлек і Лопес, – це тяжке випробування для будь-якого глядача.

1 коментар для “Джильї”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *