Інший світ: Повстання ліканів

Інший світ: Повстання ліканів (Underworld: Rise of the Lycans / Другой мир: Восстание ликанов). Містичний бойовик. США, 2009. Режисер Патрік Татопулос. У ролях: [Рона Мітра->rona-mitra], Майкл Шин, [Білл Найджи->bill-naiji], Шейн Бролі, Стівен Макінтош.

Третя частина саги розповідає про походження конфлікту між аристократами-вампірами та перевертнями-ліканами. Раб-перевертень Луциан закохується у дочку ватажка вампірів Віктора Соню, і разом вони роблять спробу об’єднати інших ліканів і звільнитись з темниць вампірів.

Ще до того, як було знято перший “Інший світ”, Кевін Грейві та Лен Вайсман створили повну міфологію чудовиськ зі своєї саги. “Кевін і я завжди намагались зробити з цієї історії трилогію, – каже Вайсман ([“Міцний горішок-4”->die-hard-4]). – Ми вирішили почати з подій, які в хронологічному порядку знаходяться посередині оповіді, і зараз настав час зробити пріквел, попрацювати над історією, яку ми вигадали багато років тому”.

Цього разу Лен вирішив довірити режисерське крісло Патріку Татопулосу, який створив фантастичних і жахливих персонажів для перших двох серій. Вайсман був радий передати естафету тому, хто з самого початку брав участь у створенні саги, і Татопулос побачив певну логіку у тому, що саме “Інший світ-3” став його режисерським дебютом: “Я робив перевертнів для першої та другої частин, тому думаю, що історія, яку розповідають з позиції перевертня, дуже мені пасує”.

2 коментаря для “Інший світ: Повстання ліканів”

  1. замінили головну актрису, а вона була одним з наяскравіших характерних ознак перших двох фільмів….
    а так получилася казочка….ця історія в сучасний час виглядала цікавішою ніж в епоху замків

  2. Ну, актрису не замінили, так як вона просто не могла існувати в ті часи (по сюжету). Доречі, минула актриса була в кінці фільму

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *