Людина президента

Людина президента (The President’s Man / Человек президента). США, 2002. Режисер Майкл Прiс. У ролях Чак Норрiс, Дiлан Нiл, Дженнiфер Танг, Ральф Уейт.

ICTV, четвер 29 вересня, 21.00

Для оточуючих Джонатан Чейз (Норрiс) – професор, знаток Сходу з Даласького унiверситету. Тiльки одиницi знають, що вiн – людина президента, таeмний агент, який виконуe найскладнiшi i найнебезпечнiшi завдання уряду США. Одного дня йому доводиться шукати собi замiну, i Чейз вибираe Дiка Слейтера (Нiл), офiцера антитерористичного вiддiлу, засудженого на 30 рокiв за звинуваченням у вбивствi… На вiдмiну вiд Ван Дамма i Сiгала Норрiс нiколи не претендував на мiсце у вищiй лiзi. Вiн був улюбленцем наших глядачiв епохи вiдеосалонiв, але нiколи не був зiркою в США. Втеча на телебачення була для Норрiса логiчним виходом, i цей скромний i нуднуватий бойовичок, напевно, зацiкавить кiлькох його прихильникiв.

Людина президента (The President’s Man / Человек президента). США, 2002. Режисер Майкл Прiс. У ролях Чак Норрiс, Дiлан Нiл, Дженнiфер Танг, Ральф Уейт.

ENTER-фільм, четвер 19 лютого, 21.30

Для оточуючих Джонатан Чейз (Норрiс) – професор, знавець Сходу з Даласького унiверситету. Тiльки одиницi знають, що вiн – людина президента, таeмний агент, який виконує найскладнiшi i найнебезпечнiшi завдання уряду США. Одного дня йому доводиться шукати собi замiну, i Чейз вибирає Дiка Слейтера (Нiл), офiцера антитерористичного вiддiлу, засудженого на 30 рокiв за звинуваченням у вбивствi… На вiдмiну вiд Ван Дамма i Сiгала Норрiс нiколи не претендував на мiсце у вищiй лiзi. Вiн був улюбленцем наших глядачiв епохи вiдеосалонiв, але нiколи не був зiркою в США. Втеча на телебачення була для Норрiса логiчним виходом, i цей скромний i нуднуватий бойовичок, напевно, зацiкавить кiлькох його прихильникiв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *