Рожева пантера-2

Рожева пантера-2 (The Pink Panther / Розовая пантера-2). Комедія. США, 2009. Режисер Гаральд Цварт. У ролях: [Стів Мартін->steve-martin], [Жан Рено->jean-reno], Емілі Мортімер, [Енді Гарсіа->andy-garcia], [Альфред Моліна->alfred-molina], Юкі Матсузакі, Айшварія Рай, Джон Кліз.

panther

Попередня вдала справа дозволила інспектору Клузо (Мартін) стати одним з найкращих детективів світу. Тому коли міжнародний злочинець краде діамант “Рожева пантера”, по допомогу звертаються до нього, ще й доручають йому очолити команду слідчих з усього світу…

“Грати Клузо для мене – все одно що приймати у себе вдома доброго друга”, – каже Мартін. Подейкують, актор весь час імпровізував на знімальному майданчику.

У Парижі зйомки тривали лише тиждень, після чого знімальна група перебралась у Бостон, який маскували під столицю Франції і під Ватикан (один із залів Бостонської громадської бібліотеки перетворився на спальню Папи Римського). Спеціально для фільму довелось шукати старі авто, наприклад, Citroen DS 19 1968 р.

3 коментаря для “Рожева пантера-2”

  1. досить весела комедія, але я, чесно кажучи, сподівався отримати більше задоволення від перегляду. Фільм досить цікавий, а тому цікаво спостерігати за подіями. Про Бостон не знав – досить цікава інформація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *