Тюряга

Тюряга (Lock Up / Тюряга). США, 1988. Режисер Джон Флiнн. У ролях: Сильвестр Сталлоне, Дональд Сазерленд, Соннi Лендем, Том Сайзмор, Френк Макрей.

ICTV, середа 6 липня, 21.00

Френку Леоне (Сталлоне) залишилось вiдсидiти усього пiвроку, коли його переводять до iншоi в’язницi. Та тюрма, де вiн був ранiше, була схожа на санаторiй. Тепер герой потрапляe у справжнiсiньке пекло: начальник Драмгул (Сазерленд) – давнiй ворог Леоне, i вiн робить усе можливе, щоб Френк залишився в ув’язненнi назавжди… Непогана кримiнальна драма, одна з найкращих робiт Сталлоне, та й як завжди демонiчний Сазерленд додаe фiльму певний шарм.

Тюряга (Lock Up / Тюряга). США, 1988. Режисер Джон Флiнн. У ролях: [Сильвестр Сталлоне->sylvester-stallone], [Дональд Сазерленд->donald-sutherland], Соннi Лендем, Том Сайзмор, Френк Макрей.

ICTV, четвер 1 квітня, 00.15

Френку Леоне (Сталлоне) залишилось вiдсидiти усього пiвроку, коли його переводять до iншої в’язницi. Та тюрма, де вiн був ранiше, була схожа на санаторiй. Тепер герой потрапляє у справжнiсiньке пекло: начальник Драмгул (Сазерленд) – давнiй ворог Леоне, i вiн робить усе можливе, щоб Френк залишився в ув’язненнi назавжди… Непогана кримiнальна драма, одна з найкращих робiт Сталлоне, та й як завжди демонiчний Сазерленд додає фiльму певний шарм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *