Зірковий ескорт

Зірковий ескорт (Get Him to the Greek / Побег из Вегаса). Комедія. США, 2010. Режисер Ніколас Столер. У ролях: [Рассел Бренд->russell-brand], Джона Гілл, Шон Комбс, Елізабет Мосс, Роуз Бірн.

get_him_to_the_greek.jpg

Аарон Грінберг (Джона Гілл) у свої 23 роки зробив усе, щоб отримати роботу своєї мрії. Залишилось небагато: привезти з Лондона знамениту рок-зірку Альдоса Сноу (Бренд) на концерт у Грецькому театрі в Лос-Анджелесі.

Офіціант готелю на ім’я Метью (Джона Гілл) та об’єкт його фанатичного поклоніння, рок-зірка Альдос Сноу, з’явились у режисерському дебюті Столера – “В прольоті”. “Зірковий ескорт” не є прямим продовженням цієї картини, бо Гілл зіграв у ньому іншого персонажа.

Перше уявлення про майбутній фільм склалося у Столера на спільному з акторами обговоренні сценарію. Гілл та Бренд охоче погодились, бо були раді знову попрацювати разом. Для Столера створити на папері образ нового героя Гілла було складніше, ніж це було у попередній стрічці: роль Джони у картині “В прольоті” була схематичною, і не було сенсу змушувати його повторюватися. Для Бренда сценарист і режисер теж спочатку вигадав новий образ, але потім зрозумів, що цей герой просто зобов’язаний бути рок-зіркою і бути схожий на Альдоса.

Щоб більш реалістично показати світ шоу-бізнесу, Столер та продюсери вирішили запросити у фільм справжніх музикантів. Крістіна Агілера, Пінк, Фаррелл Вільямс та барабанщик групи “Металіка” Ларс Ульріх зіграли у стрічці епізодичні ролі. “Ми хотіли дати повне уявлення про рок-зірку, про залежну особистість, вразливі місця рок-н-ролу і зробити це з гумором”, – каже продюсер Родні Ротман.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *