Ешлі Грін

Ешлі Грін (Ashley Green / Эшли Грин) народилась 21 лютого 1987 р. у містечку Джексонвіль (штат Флорида) у сім’ї Джо і Мішель Грін. “Я завжди буду флоридською дівчинкою з південним корінням”, – так каже про себе акторка, яка закінчила школу Wolfson High School і учбовий заклад University Christian School. Коли Ешлі виповнилося сімнадцять років, вона вирушила до Лос-Анджелесу і там всерйоз зайнялася творчою кар’єрою. Спочатку Грін вчилася у студії Лі Страсберга і планувала стати подіумною моделлю, проте спеціалісти переконали дівчину, що її зріст не відповідає вимогам і тому стане завадою для досягнення справжніх висот. Їй порадили зосередити увагу на рекламній діяльності. З часом Ешлі зрозуміла, що її більше цікавить кіно й телебачення, ніж модельний бізнес, і спроб повернутися на подіум не робила.

eshl_1.jpg

В очікуванні справжньої акторської роботи Грін знімалась у музичних кліпах і періодично з’являлась у різних телепередачах. Свої перші ролі вона виконала у телесеріалах “Розслідування Джордан” (2001-2007), “Підстава” (2003-2007), “Акула” (2006-2008). Кінематографічним дебютом Ешлі була роль другого плану у комедії Майкла Кахілла “Мій тато – псих” (2007) з Майклом Дагласом. Справжнім успіхом стала друга роль акторки у великому кіно – Еліс Кален у [“Сутінках”->twilight] (2008), які зібрали в усьому світі майже 400 млн. доларів. Грін згадує, що процес прослуховування тривав кілька місяців. Вона не розуміла, що саме шукають автори фільму, і не намагалась зосереджуватись саме на цьому матеріалі. Про те, що її затвердили, Ешлі дізналась за місяць до того, як вилетіла на зйомки. Усі виконавці і головних, і другорядних ролей у цій стрічці відразу стали знаменитостями.

eshl_2.jpg

Грін зіграла добру вампіршу у двох продовженнях хіта – [“Молодий місяць”->new-moon] та “Затемнення”. Однак у травні 2010 р., коли настав час підписувати новий контракт, на участь у четвертій частині саги під назвою “Світанок”, менеджери порадили актрисі не зніматись через малий гонорар і запросити 4 млн. доларів. Компанія “Самміт” заявила, що Ешлі можна легко замінити у картині. 19 травня з’явилась офіційна заява, що Грін зніматиметься у “Світанку”, за першу частину якого їй заплатять 2 млн. доларів.

У 2009 р. актриса знялась у містичному фільмі “Привид” разом з актором “поттеріани” Томом Фелтоном. Наприкінці січня 2010 р. на кінофестивалі “Санденс” пройшла прем’єра стрічки “Скейтленд” з Грін у головній ролі.

eshl_3.jpg

Ешлі любить повторювати: “Життя надзвичайно неспокійне, коли ви біжите по колу”. Її хобі – шопінг, прогулянки, пляж і дайвінг. Найголовніше для неї – сім’я і друзі, але вона часто вирушає за кордон у пошуках нових вражень. Улюблена актриса Грін – Одрі Хепберн, яку вона вважає безкінечно й класично вродливою.

2 коментаря для “Ешлі Грін”

  1. Сповіщення: Ешлі Грін | Kinoblog

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *