Горянин-3

Горянин-3 (Highlander III / Горец-3). США, 1995. Режисер Ендi Морахан. У ролях: Крiстофер Ламберт, Марiо Ван Пiблз, Мако, Дебора Кара Унгер.

СТБ, понедiлок 21 листопада, 20.00

Безсмертний шотландський горець Коннор Маклеод (Ламберт) вiдбуваe на чергову розправу з силами Зла. Цього разу його супротивник – могутнiй чаклун Кейн (Ван Пiблз) Колись вiн зiткнувся у сутичцi з японським чарiвником (Мако) i в результатi разом з двома своiми помiчниками пробув триста рокiв у примусовому летаргiчному снi пiд горою в Японii. Кейн палаe жагою помсти й тим самим перекреслюe надii Маклеода на спокiйне безсмертя. Негiдник викрадаe прийомного сина героя i викликаe горянина на черговий вирiшальний двобiй на мечах… Автори фiльму вирiшили повернутися до стилю першоi частини кiноциклу – з ретроспекцiями та романтичною лiнieю. Однак тема вже виявилась вичерпаною, хоча епiзоди двобоiв i видаються досить ефектними. У кiнопрокатi США картина успiхом не користувалась.

Горянин-3 (Highlander III / Горец-3). США, 1995. Режисер Ендi Морахан. У ролях: Крiстофер Ламберт, Марiо Ван Пiблз, Мако, Дебора Кара Унгер.

РЕН-ТВ, п’ятниця 23 липня, 19.30

Безсмертний шотландський горець Коннор Маклеод (Ламберт) вiдбуває на чергову розправу з силами Зла. Цього разу його супротивник – могутнiй чаклун Кейн (Ван Пiблз). Колись вiн зiткнувся у сутичцi з японським чарiвником (Мако) i в результатi разом з двома своїми помiчниками пробув триста рокiв у примусовому летаргiчному снi пiд горою в Японiї. Кейн палає жагою помсти й тим самим перекреслює надiї Маклеода на спокiйне безсмертя. Негiдник викрадає прийомного сина героя i викликає горянина на черговий вирiшальний двобiй на мечах… Автори фiльму вирiшили повернутися до стилю першої частини кiноциклу – з ретроспекцiями та романтичною лiнiєю. Однак тема вже виявилась вичерпаною, хоча епiзоди двобоїв i видаються досить ефектними. У кiнопрокатi США картина успiхом не користувалась.

1 коментар для “Горянин-3”

  1. Сповіщення: Горянин-3 | Kinoblog

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *